Otkrivena velika tajna o Vitni Hjuston

Otkrivena velika tajna o Vitni Hjuston

Autor: | 28/04/2017

0


U dokumentarcu  ''Whitney: Can I Be Me'' koji je premijerno prikazan na "Tribeca" filmskom festivalu otkrivena je navodna tajna tragično preminule dive.

Naime, frizerka i prijateljica Vitni Hjuston Elin Lavar ispričala je kako je slavna pevačica utehu tražila u zagrljaju prijateljice i asistetkinje Robin Kraforod. Vitni Hjuston i Robin Kraford upoznale su se još kao tinejdžerke u Domu kulture u East Orange-u, u Nju Džersiju. Vremenom je Krafod postala aistentkinja slavne pevačice, a kasnije i kreativni direktor.

– Robin joj je pružala sigurnost i utehu – rekla je i dodala kako je pevačica bila u vezi s Robin dok je bila u braku sa Bobijem Braunom.

-Bile su izuzetno vezane, kao bliznakinje i Bobi nije mogao da ih razdvoji, tvrdi  Kevin Amons telohranitelj koji je čuvao Vitni.  O njihovoj emotivnoj vezi govorilo se i dok je Vitni bila živa i spekulisalo da je pesmu "I will alwys love you" upravo njoj, ali pevačica ke te navode oštro demantovala.

-Bili smo u braku 14 godina. Ja sve znam, postoje neke stvari koje mi je poverila, rekao je Bobi Braun u ekskluzivnom intervjuu za US Weekly  još prošle godine.

 

U filmu govore prijatelji i saradnici, ali porodica Vitni Hjuston je odbila da učestvuje.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Splash
Tagovi: Vitni Hjuston

Pročitajte još