Kim Kardašijan štiti majku od Kejtlin Džener: Slama mi se srce, te stvari nisu istinite! (video)

Kim Kardašijan štiti majku od Kejtlin Džener: Slama mi se srce, te stvari nisu istinite! (video)

Autor: | 27/04/2017

0

Kejtlin Džener objavila je svoje memoare pod nazivom "The Secrets Of My Life" koji su podigli mnogo prašine. Kako i ne bi kada je Kejtlin jedna od članica Kardašijan-Džener klana, najpopularnije porodice na svetu.

Međutim, u svojim memoarima Kejtlin nema baš najlepše reči za sve članove svoje velike porodice. Gostujući u emisiji „The Ellen DeGeneres Show“, Kim Kardašijan uzvratila je udarac i stala u odbranu svoje majke Kris Džener. Pre operacije promene pola Kejtlin – odnosno Brus Džener – bila je u braku sa Kris.

 

- Slama mi se srce zbog majke jer je ona prošla kroz toliko toga, a tu je sada Kejtlin koja promoviše knjigu i u kojoj iznosi određene stvari. Jednostavno ne mislim da je to bilo kome potrebno i, znate, mislim da to nije fer, te stvari nisu istinite - bila je emotivna Kim.

 

Kada ju je Elen upitala da li to znači da Kejtlin nije bila iskrena u svojoj knjizi, Kim je pojasnila to ovako:

- Ne, nisu tačne izvesne stvari o mojoj mami i, znate, nekim drugim stvarima. Znate, osećam kao da je njoj trebalo mnogo vremena da bude iskrena prema sebi, pa ne očekujem da bude iskrena prema Kris. To je sve jako bolno.

Za kraj priče, Kim je dodala da Kejtlin želi sve najbolje i veliki uspeh, ali ne po cenu uznemiravanja njene porodice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti