Melanija Tramp slavi 47 rođendan, a modni kritičari prate svaki njen korak u visokim potpeticama

Melanija Tramp slavi 47 rođendan, a modni kritičari prate svaki njen korak u visokim potpeticama

Autor: | 26/04/2017

0

Melanija Tramp ovog 26. aprila ugasiće 47 svećica na rođendanskoj torti. Iskoristili smo ovu priliku i prisetili se nekih neočekivanih izdanja prve dame SAD-a koje su podigle brojne obrve...

Modni stil Melanije Tramp doživeo je sofisticiranu transformaciju otkako je postala prva dama Sjedinjenih Američkih Država. U ormaru bivše slovenske misice nalaze se elegantne haljine i kostimi s potpisom Majkla Korsa, Ralfa Lorena i drugih poznatih dizajnera.

Odvažne haljine dubokog dekoltea zamenila je modelima koji naglašavaju njene ženstvene adute na decentan način. Ali nije se odrekla svoje velike strasti – štikli izuzetno visokih potpetica s potpisom Džimija Čua ili Kristijana Lobotina.

Modne kritičare iznenadila je prvim „službenim“ pojavljivanjem u funkciji Prve dame na inauguraciji u Vašingtonu kada je plenila pažnju u nežnom kostimu plave boje i odgovarajućim rukavicama.

Suptilna modna transformacija

Mnoge obrve podigla je i izborom mini haljine s potpisom Živanšija koje je sparila s jednostavnim baletankama tokom neformalnog susreta sa suprugom u Floridi. Reč je o izdanju u kojima se prve dame SAD-a retko kad viđaju, ali koji je Melanija iznela sa stilom.

Zaintrigirala je javnost i šljokicama na kostimu Majkla Korsa kojeg je nosila tokom prvog govora američkog predsednika Donalda Trampa pred američkim Kongresom.

Melanija Tramp je pokazala da je prava profesionalka u nošenju štikli na zaleđenom travnjaku ispred Bele kuće, dok je bez ikakvih problema održavala ravnotežu u modelu Anuk visokim 12 santimetara.

Mnoge je iznenadila i kada se dva dana zaredom pojavila u istoj Valentinovoj haljini i tako pokazala svoju štedljivu stranu.

 

A ovako se Melanija upoznala sa Donaldom...

 

Ipak, moramo da priznamo, da joj ovih 47 godina zaista sjajno stoje...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Melanija Tramp

Pročitajte još