Katarina Šišmanović protiv estetskih zahvata: Ako bih promenila nešto izgledala bih lošije

Katarina Šišmanović protiv estetskih zahvata: Ako bih promenila nešto izgledala bih lošije

Autor: | 25/04/2017

0

Katarina Šišmanović u svojim tridesetim godinama izgleda odlično, pobornik je prirodnog izgleda i smatra da joj korekcije nisu potrebne.

- Nisam ništa radila. Uvek sam volela prirodan izgled i nikada ništa neprirodno nisam forsirala na sebi - rekla je Katarina i dodala da se možda mnogi neće složiti, ali sve treba da bude onakvo kakvo je stvoreno.

- Srećna sam u svojoj koži i zadovoljna sam sobom. Uvek pomislim da kada bih promenila nešto na svom licu ili telu da bih izgledala lošije. Nikada nisam pomislila da kada bih uradila usne da bih izgledala lepše, naprotiv, sve je lepše prirodno. To ne znači da mi se s godinama neće promeniti mišljenje - dodala je voditeljka razgovoru za Blic.

Katarina Šišmanović: Ljudi se pojavljuju u našem životu baš onda kada bi trebalo

Katarina je nedavno u intervjuu za naš magazin Hello! otkrila i na koji način održava liniju, šta je to što joj daje snagu za radni dan i kako je uspela da prevaziđe problem sa ishranom koji joj je ugrozio zdravlje.

- Moja ishrana se bazira na zdravim mastima i proteinima, a trudim se da unosim manje ugljenih hidrata i šećera. Nekada nisam obraćala dovoljno pažnje na zdravlje i ishranu, ali je postojao jedan period kada sam mnogo smršala i kada sam počela da se osećam loše. Manjak kilograma je nezdrav, baš kao i višak, i dovodi do brojnih poremećaja u organizmu. U jednom momentu imala sam 52 kilograma, što na moju visinu od 178 santimetara nije bilo normalno ni po kojim parametrima. naročito ne po zdravstvenim. Tada sam u svoju ishranu uključila jaja, crveno meso, divljač, morsku ribu, slaninu, kajmak, sir, maslinovo ulje, koštunjavo voće i za dve i po godine uspela sam da se ugojim oko osam kilograma, a što je najznačajnije, zdravlje mi se drastično poboljšalo. Svako bi trebao da sluša svoj organizam i da mu daje ono što mu je potrebno. Sada se osećam mnogo bolje, imam više energije. Na teži način sam saznala šta je pravilna ishrana za moj organizam i sada to i te kako poštujem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević