Uskim nogavicama je odzvonilo: Kakve farmerke se nose ovog proleća

Uskim nogavicama je odzvonilo: Kakve farmerke se nose ovog proleća

Autor: | 18/04/2017

0

Već neko vreme se polemiše da li je skinny jeans još uvek u modi, ali sudeći po trendovima koji dolaze iz Holivuda, uskim nogavicama je definitivno odzvonilo. Više nije važno što ovakve farmerke ne kombinujete sa visokim potpeticama i uskim bluzama, baš kao što su modni eksperti savetovali, i što ste sasvim sigurne da vam ovaj model najbolje stoji, vreme je da svoje omiljene farmerke odložite i pogledate šta nose poznate dame u svetu.

Bela Hadid

Poznata manekenka nosi farmerke sa dubokim strukom i nogavicama koje prate liniju tela, uz jaknicu od identičnog teksasa. Lepotica je monotoniju boja razbila crvenim cipelama i crvenom torbom i pokazala da je pravi znalac koji ume da od jednostavne kombinacije napravi pravi šik!

Emili Ratajkovski

-Volim da se osećam izazovno, ali i šik i moderno. U tajnosti bih želela da budem italijanska filmska zvezda, otkrila je lepa manekenka jednom prilikom. A to joj je i pošlo za rukom u jednostavnim farmerkama sa širim nogavicama i crnom košuljom od tila koja otkriva stomak. I Emili je baš kao i Bela odlučila da ponese crvenu tobicu na ovu kombinaciju.

A post shared by hFASHION (@holafashion_es) on Apr 18, 2017 at 1:42am PDT

Kendal Džener

Modna ikona mlađih generacija i čuvena trendseterka prošetala je ulicama u Njujorka u izdanju koje je oduševilo modne eksperte. Jednostavno i mladalački - svetle farmerke sa dubokim strukom i podvrnutim nogavicama uz mrežašte čarape koje su apsolutni imperativ sezone.

A post shared by @bonbon_chic on Apr 18, 2017 at 5:49am PDT

Frederike Sofi

Manekenka koju dizajneri obožavaju zbog netipične lepote poručuje da je široki kombinezon od džinsa pravi izbor za ovo proleće!

A post shared by Diego (@collagevintage2) on Feb 24, 2017 at 11:47pm PST

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti