Marina Tadić: Prve bore prihvatam sa radošću

Marina Tadić: Prve bore prihvatam sa radošću

Autor: | 18/04/2017

0

Od kada je kročila na javnu scenu, pevačica Marina Tadić važi za jednu od najzgodnijih devojaka na estradi, što ne čudi kada se u vidu ima činjenica da je još od detinjstva sport sastavni deo njenog života. Ova zanosna brineta najviše voli prirodan izgled bez mnogo ulepšavanja, a nanošenje slojeva šminke smenjuje kvalitetna nega i izbor dobrih proizvoda. Pevačica, koja koncertnim aktivnostima promoviše novi album "U zagrljaju tvom", negu počinje izbalansiranom ishranom, koja se sastoji od mesa i sirovih namirnica, a prve bore dočekala je sa ushićenjem, te ih posmatra kao najlepši ukras na licu.

Kako izgleda vaša jutarnja „beauty“ rutina?

- Svakog jutra čim ustanem iz kreveta prvo popijem pola isceđenog limuna ili pomorandže, a tek posle toga posvećujem se i nezi kože. Čistim lice tonikom, a potom nanosim kremu. Oba proizvoda su sa potpisom japanske kozmetičke kuće "Forlled", čiji su se preparati pokazali najboljim za moju kožu.

Znači li to da verujete da nega počinje zdravom ishranom?
- Naravno. Zdrava i izbalansirana ishrana je stub svega. I zdravlja i lepote. Smatram da bi svi ljudi prvo trebalo da povedu računa o onome što unose u organizam i namirnicama koje kozumiraju, dok su higijena i nega na drugom mestu.

Na čemu se bazira vaša ishrana?
- Danas s ponosom mogu da kažem da mnogo vodim računa o ishrani. Konzumiram mnogo voća i povrća, kao i druge sirove namirnice, ali i belančevine. To je osnova mog svakodnevnog menija, a „brza hrana“ ne dolazi u obzir. Smatram da bi naročito devojčice u pubertetu trebalo da je izbegavaju jer izaziva akne i gojaznost.

Jeste li od rane mladosti vodili računa o ishrani?

- Moram da budem iskrena i da priznam da nisam. Pre nekoliko godina sam odlučila da počnem zdravo da se hranim i od tada pažljivo biram namirnice jer želim da budem zdrava, a i zadovoljna svojim telom.

Završili ste Fakultet za fizičku kulturu, da li je sport sastavni deo vaše svakodnevice?
- Jeste. Svakog jutra odlazim u teretanu i ne bih mogla da zamislim život bez treninga. Tek kada odradim sve vežbe, mogu spremno da zakoračim u novi dan i da počnem da izvršavam obaveze koje me očekuju. Sport je neizostavni deo mog života.

Imate li omiljeni parfem za tople prolećne i letnje dane?
- Imam svoj omiljeni parfem koji volim da nosim u svim godišnjim dobima, a to je "Tom Ford"- "Santal Blash".

Kakav dnevni mejkap preferirate?

- Najviše volim kada preko dana nemam šminku na licu. Nanosim samo kremu za lice, a tokom sunčanih dana obavezno stavljam i kremu sa zaštitnim faktorom. Smatram da je izuzetno važno da kožu štitimo od štetnih sunčavih zraka iz mnogo razloga. Kada nemam snimanja, nikad ne koristim mejkap proizvode. Moj posao zahteva jaku scensku šminku, pa se trudim da kožu odmaram kad god je to moguće.

Jeste li tokom godina bavljenja javnim poslom naučili da se i sami dobro našminkate?
- Ne. Mejkap mi nikada nije bio zanimljiv, tako da još ne znam sama da se našminkam i mislim da nikada i neću naučiti. To je za mene "viša matematika".

Imate li omiljenog šminkera koji se brine za vaš izgled uvek kada idete na javne događaje?

- Da, za moju šminku je uvek zadužen Dušan Lazić i njegov "Laza Beauty" tim. Bez njega ne mogu da zamislim nijedno javno pojavljivanje. Sama umem samo da nanesem toniranu kremu i maskaru, što radim samo kada idem do pošte ili banke.

Dopadate li se sebi više kada su vam naglašene usne ili oči?
- Više volim da mi se šminkom naglase usne, jer je u tim situacijama ostatak mejkapa minimalan. Dopada mi se i kada imam samo karmin intenzivne boje bez bilo kog drugog mejkap proizvoda jer mi ta kombinacija deluje sveže, a ponekad i seksi.

Bez kojih proizvoda za negu ne možete da zamislite život?
- Prvo bez bebi pudera. Intenzivno koristim taj proizvod i bez njega bi moj život bio grozan. Slede preparati kozmetike koju koristim. Reč je o japanskoj kozmetičkoj kuća, a proizvodi koji dolaze iz te zemlje po kvalitetu su daleko ispred svih.

Na koje „beauty“ tretmane obavezno odlazite?

- Idem kod kozmetičara na uobičajeno čišćenje lica, a tamo radim i tretmane pomenutim preparatima. Smatram da mi ništa više nije potrebno.

Kako doživljavate prve bore?
- Prihvatam ih sa radošću. One su najbolji znak da sam jedan životni period završila i da počinje novo, mudrije, zrelije i pomalo lepše razdoblje. Bore me podsećaju da sam živela i sastavni su deo mene. Kada ih se ne plašite, one postaju lep ukras na vašem licu.

Na koji način negujete kosu?
- Kao i kod šminke, prepuštam se stručnjacima u "Laza Beauty" salonu, koji vode računa o mojoj kosi, a ja sam potpuno zadovoljna jer je ona zdrava i sjajna.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Dušan Petrović
Tagovi: