Emotivna Bili Lord, ćerka Keri Fišer: Mama se, poput Leje, nikada nije ustručavala da kaže ono što misli

Emotivna Bili Lord, ćerka Keri Fišer: Mama se, poput Leje, nikada nije ustručavala da kaže ono što misli

Autor: | 16/04/2017

0

Na godišnjoj Proslavi Ratova zvezda koja se održava od 13. do 16. aprila u Orlandu na Floridi, prvi put od kada joj je majka preminula u javnosti se pojavila Bili Lord, ćerka Keri Fišer. Tom prilikom prikazan je i specijalan video posvećen sećanju na princezu Leju.

Bili Lord (24), takođe glumica, došla je na proslavu u haljini Toma Forda, specijalno skrojenoj za tu priliku, kao omaž princezi Leji koju je Keri Fišer tumačila u filmovima iz serijala "Ratovi zvezda".

Bili je svoju majku nazvala "jakom ženom-vojnikom".

- Mama je umela da kaže da ne zna gde princeza Leja prestaje a Keri Fišer počinje. Bila je nesavršena na toliko mnogo načina ali su je njene nesavršenosti i volja da o njima priča činile više nego savršenom - rekla je Bili i zatim nastavila:

- Moja mama se, poput Leje, nikada nije ustručavala da kaže ono što misli, da kaže stvari zbog kojih bi se drugi osećali neprijatno, ali ne vi i ja. Zato vas je volela, jer ste je prihvatili i prigrilili celu, takvu kakva je - poručila je Lordova okupljenim fanovima.

Facebook/Star Wars

Ona se osvrnula i na zaveštanje svoje majke, koja je preminula u 27. decembra u 60. godini od srčanog zastoja koji je doživela četiri dana ranije na letu iz Londona za Los Anđeles.

- Naučila me je da, ukoliko život nije smešan, onda je samo istinit, a to je neprihvatljivo. Učila me je na svom primeru, da je najzrelija osoba, na prvi pogled, kontradickija - ona je i najjača ali i najranjivija osoba u prostoriji. A to je bila ona. To je Leja - rekla je Bili.

 

Ona je opisala svoju majku kao nekog ko se često otvoreno borio sa svojom mračnom stranom, znajući od ranih dana da svi imamo mračnu stvaru koju moramo da savladamo.

- Ali ona je znala da nije stvar u samoj borbi već načinu na koji se borite, kako pružate otpor - objasnila je Lordova.

Nakon njenog dirljivog govora publici je prikazan video-omaž Keri Fišer, sa snimanja "Ratova zvezda" ispred i iza scene i nekih delova intervjua.

 

Bili je debitovala na filmu uz majku, u filmu "Buđenje sile" 2016. gde je igrala poručnicu Koniks. Tu rolu će ponoviti i u nastavku, "Poslednji džedaj", u kojem će se Keri Fišer poslednji put pojaviti kao Leja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscr/youtube/facebook