Ljubav koja se neslavno završila: Kako su se upoznali Dženifer Aniston i Bred Pit

Ljubav koja se neslavno završila: Kako su se upoznali Dženifer Aniston i Bred Pit

Autor: | 15/04/2017

0

Brak Dženifer Aniston i Breda Pita nazivali su ljubavnim rajem. Bili su jedan od omiljenih holivudskih parova dok nevolje u njihovom odnosu nije prouzrokovao film "Gospodin i gospođa Smit" kada se dogodio fatalni susret između Anđelina i Breda.

Bred Pit izgleda nikada bolje, a ovo je razlog za to

Zlatni par Holivuda je 2005. godine objavio da se razvodi, posle četiri i po godine braka.

Dženifer je bila potpuno slomljena i od tada se se hrabro nosila sa epitetom žene koja nema sreće u ljubavi. Tu lošu karmu je promenio njen sadašnji suprug Džastin Teru sa kojim je u skladnom braku od 2015. godine.

Da li su Bred i Anđelina godinama obmanjivali javnost?

I dok dobar deo planete zna ovu priču, manje je poznato kako su se Bred i Dženifer upoznali. Kako piše sajt Popdust susret su ugovorili njihovi menadžeri koji su smatrali da su rođeni jedno za drugo.

Bred i Džen iz 2000 godine

U to vreme oboje su bili jako uspešni  Bred je odigrao neke od svojih najboljih uloga u filmovima  "Sedam" "12 majmuna" dok je Džen snimala petu sezonu "Prijatelja".

Bred i Dženifer 2004 godine

Očigledno su ih menadžeri jako dobro poznavali s obzirom na to da ljubav planula na prvi pogled. Par je na svadbu potrošio oko milion dolara a prvi ples otplesali su na pjesmu "The Way You Look Tonight"

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazine.rs/M.M Guliver/Getty/