Danijela Buzurović: Znala sam da je Stefan pravi, zato sam se i udala za njega posle 23 dana veze!

Danijela Buzurović: Znala sam da je Stefan pravi, zato sam se i udala za njega posle 23 dana veze!

Autor: | 13/04/2017

0

Lepa voditeljka Danijela Buzurović, supruga Stefana Buzurovića, jedno od zaštitnih lica TV "Prve", mama Nestora i Klare, pre isteka porodiljskog odsustva se vraća na male ekrane.

- Mesec dana ranije sam počela da radim, uređujem emisiju "Ekskluziv", a od ponedeljka sam i pred kamerama. Ekskluziv će biti osvežen, a poznate ćemo posmatrati iz jednog novog ugla, pa verujem da će biti zanimljivo i onima koji ne prate emisije o poznatima - kaže za "Blic" Danijela Buzurović, nova urednica i voditeljka emisije "Ekskluziv" na TV "Prvoj". Ova lepa voditeljka odlučila je da se pridruži suprugu, koji je i sam lice TV "Prve" i mesec dana pre isteka porodiljskog bolovanja počne da radi. Iako ima mnogo obaveza oko dvoje male dece, Danijela je kaže ipak jedva čekala da počne da radi.

- Deca su super, mada ne mogu da kažem da je uvek lako. Nekada mi se spava, ponekada sam preumorna, a nekada i nervozna, ali tada uskoči tata. Važno je da imaš dobrog partnera pored sebe i onda ništa ne bude teško - kaže Danijela, koja i posle dva porođaja ima kilažu i figuru poput tinejdžerke.

- Stanje je takvo već duže vreme. Mnogi me pitaju da li vežbam, da li idem u teretanu, ali kad imate jedno dete od 14 kila, a jedno od 10, onda nema potrebe za teretanom i nekim vežbama. Mada bih mogla da se vratima u teretanu, jer sam se osećala super dok sam išla na treninge posle prvog deteta. Inače, vežbala sam celog života, kao dete sam išla na gimnastiku. Vežbe su dobre za psihu, ja se sjajno osećam posle vežbi - kaže Danijela.

A na to što mnogi misle da mamama treba dodeliti orden, s obzirom na to koliko su zauzete i koliko je to naporan posao Danijela kaže:

- Majčinstvo je za mene jedno prirodno stanje. Ne mislim da mi treba dati neki orden ili bilo kakvu zaslugu. Ja sam prosto mama, kao što je to moja mama meni i ja sam svojoj deci. To je prirodno stanje. Zadovoljstvo je mnogo veće od napora koji osetite.

Na pitanje kako se suprug Stefan navikao na drugu bebu, koja je, kako su i sami rekli, došla iznenada i neplanirano, Danijela kaže:

- I šeta i priča priče i igra se! Znala sam ja da je on taj, zato sam se i udala za njega posle samo 23 dana veze. Kao Severina, "odmah sam znala da će biti moj muž, otac mog deteta".

Da li si izlazila na izbore, i dalje je to najaktuelnija tema...

- Naravno da jesam i sram bilo svakog ko nije.

Na ulicama su svakog dana protesti, šta ti misliš o tome?

- Nemam šta da dodam više od onoga što se priča i piše po društvenim mrežama, jer jedino tamo i može.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva