Biljana Tipsarević: Uvek i zauvek, Janko će mi mamiti osmeh i činiti me srećnom

Biljana Tipsarević: Uvek i zauvek, Janko će mi mamiti osmeh i činiti me srećnom

Autor: | 12/04/2017

0

Brak tenisera Janka Tipsarevića i kreatorke Biljane važi za jedan od najskladinijih među sportistima.

Iako je prošlo sedam godina od kada su jedno drugom izgovorili sudbnosno "da", Biljana kaže da je njihova ljubav sve jača.

- Mi se i dalje ponašamo kao deca. Uvek i zauvek, on će mi mamiti osmeh i činiti me srećnom. On ume da me naljuti, da me razmazi... On me čini jakom i ponosnom, čini me nervoznom i često se ponaša tako kao da imam još jedno dete, zapravo sina. Ali, on je moja stena i moj jastuk - kaže Biljana, koja iz braka sa Jankom ima četvorogodišnju ćerku Emili.

Biljana Tipsarević otkriva kako funkcionišu stvari u porodici Tipsarević. Janko je glava kuće, a tako je i što se tiče vaspitavanja ćerkice. Emili zna da kod majke može sve da dobije, dok je tata veći autoritet.

- Ja sam najpopustljivija, Janko je stroži od mene, a mama je najstroža. Ja sam preterano popustljiva. Jasno je da Emili manipuliše sa mnom, ali to ćemo morati da promenimo u skorije vreme - rekla je jednom prilikom dizajnerka.

Biljana Tipsarević: Veoma sam popustljiva prema ćerki

Biljana je Janku podrška, ljubav, prijatelj...

- Moja supruga je svim srcem bila uz mene tokom teškog perioda i ni u jednom trenutku nije podlegla pritisku. Priznajem, bio sam u depresiji, imao sam katastrofalne promene raspoloženja i prolazio kroz vrlo težak psihički period. Nije bilo lako biti sa mnom u tim trenucima. Zaista joj se divim što je sve to izdržala i bodrila me. Ni sam ne znam kako joj je uspelo da u nekom trenutku ne digne ruke od svega i ostavi me. - ispričao je Janko.

Janko Tipsarević: Biljana i ja ćemo sigurno imati još dece, ali još nije pravi trenutak za to

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva