Mina Zimonjić zna kako se čuva brak: Niko nikoga sačuvati neće zato što je više ili manje lep

Mina Zimonjić zna kako se čuva brak: Niko nikoga sačuvati neće zato što je više ili manje lep

Autor: | 10/04/2017

0

Bivša manekenka i vlasnica modne agencije Mina Zimonjić je bila poznata manekenka pre nego što se udala za tenisera, danas i selektora Nenada Zimonjića. A to što je on uspešan, lep i zgodan, nije razlog za brigu. Brak se, kaže, čuva samo poverenjem.

Mina otkriva da se ljubav prema njenoj najvećoj strasti - modi, nikada neće ugasiti. Ona kaže da obožava da vidi lepe ljude oko sebe, a na početku braka sa Nenadom i te kako je uticala na njegov modni ukus.

- To sam radila na početku našeg zabavljanja, bila mu je potrebna potpora. Veoma je zgodan i ja sam insistirala da iz šire garderobe pređe u užu. Posle toga se dugo godina nisam bavila njegovim oblačenjem, ali je on sam znao da isprati svaku manifestaciju odabirom garderobe. Skoro sam ponovo počela da mu sugerišem. Rekla sam mu da mora malo da obnovi garderober i da obiđe naše domaće dizajnere, pa ćete ga uskoro videti u novom fazonu - rekla je Mina za "Blic” kroz osmeh.

Nenad Zimonjić: Kad bih ponovo birao, opet bi za suprugu i majku moje dece izabrao Minu

Na pitanje da li se plašila da bi tako zgodan i doteran mogao da privuče pažnju drugih žena, ona je kroz osmeh rekla:

- Niko nikoga sačuvati neće zato što je više ili manje lep. Brak se na taj način neće sačuvati. Treba puno poverenja, razumevanja, ali i svako za sebe treba da sačuva tu posebnost koju nosi. Prihvatili smo jedno drugo sa svim vrlinama i manama. On je veoma svoj, a ja svoja i ne damo na sebe. Nismo na negativan način uticali jedno na drugo - kaže Mina, koja tokom deset godina braka sa Nenadom nije mislila da će praviti kompromise.

- Onog momenta kada smo odlučili da imamo decu, svesni smo bili da ćemo morati da pravimo kompromise. Nije sve uvek savršeno, uvek morate da izvagate šta je više ili manje bitno - priznaje Mina.

Mina i Nenad imaju dvoje dece, blizance Lunu i Leona.

- Svesni su toga da smo poznati, posebno tatine karijere. Znaju da smo drugačiji od drugih roditelja koji se ne bave javnim poslom. Zasad se lepo nose s tim. Želimo da na to gledaju sa ponosom i da imaju kriterijume. Ona je po karakteru kao ja, Leon je na Zikija. Mi im ne namećemo ništa, jer nam je najbitnije da budu zadovoljni i da se ostvare u stvarima koje žele - kaže Mina u razgovoru za Blic.

Nenad Zimonjić: Moja Mina je najlepša u svakom trenutku!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević