30-ti Fashion Selection ENTERtaiment zatvoren je revijom Body&Soul, Bate Spasojevića

30-ti Fashion Selection ENTERtaiment zatvoren je revijom Body&Soul, Bate Spasojevića

Autor: | 10/04/2017

0

Sinoć je u prepunom Bel Expo centru, revijom jednog od naših najpoznatijih i najpriznatijih modnih dizajnera Bate Spasojevića, završen 30-ti Fashion Selection ENTERtaiment.

Četvrti dan prolećnog Selectiona započeo je projekcijom španske komedije „Noćne priče”. Nakon toga usledilo je predstavljanje jednog dela čitave plejade dizajnera koje je Fashion Selection ove godine uzeo u svoje okrilje I predstavio široj publici.

Predstavljeni su radovi darovitih kreatorki: Jovane Đurović, Kristine Bartuš, Ivane Garić, Nevene Krivokapić, Jelene Dabetić i Sanje Radovanov.

Za kraj modnog dela ENTERtaimenta, pred prepunom salom Bel Expo Centra, svi ljubitelji mode I poštovaoci Bate Spasojevića istinski su uživali u njegovoj novoj kolekciji za proleće/leto 2017. Kolekcija nosi naziv Body & Soul, a rađena je u kombinaciji različitih materijala – svile, kože i teksasa.

Kolorit je veseo I raznorodan, a na pojedinim komadima su i printovi fotografija, koje je radio fotograf Igor Mađinca. Inspiracija I muza čitave kolekcije je dugogodišnja Batina prijateljica, poznata manekenka I već dugo svojevrsna modna ikona, Tamara Bakić.

Svi posetioci 30-tog Fashion Selection-a ENTERtaiment bili su nakon toga na koncertu grupe “Zemlja gruva”. Atmosfera je bila vesela I opuštena, a svi modni pregaoci koji su svojim angažovanjem doprineli da se na pravi način ovaj spoj mode, muzike I filma predstavi srpskoj publici mogli su biti zadovoljni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo

Pročitajte još