Bivši suprug Sofije Vergare nastavlja sa napadima: Bezobrazna si i bez stila

Bivši suprug Sofije Vergare nastavlja sa napadima: Bezobrazna si i bez stila

Autor: | 09/04/2017

0

Zvezda "Moderne porodice", Sofija Vergara srećna je što sada ima supruga kao što je Džo Manganijelo.

Da, Sofija je u ovom trenutku sigurno srećna što se udala za Džoa Manganijela, jer svaka nova vest koja nam stigne o njenom bivšem suprugu samo potvrđuje da je dobro što se rastala od njega na vreme...

Bivši par se i dalje sudski spori oko njenih embriona, a sada je Page Six objavio nekoliko citata iz pisma koje je Nik Leb napisao Sofiji 2014. godine, kada su još bili vereni. U njima ju naziva "bezobraznom", "bez trunke poštovanja" i "bez stila" jer govori španski, svoj materinji jezik, ispred njega i drugih ljudi.

Sofija i Nik

- Ono što mi se ne sviđa i ono što više neću da trpim je španski, i ne želim da budem pored tebe kada s drugima za stolom razgovaraš na španskom - napisao je on.

- Ne samo da je bezobrazno i ne poštuješ me, to pokazuje da nemaš stila. A to da me prozivaš, sramotiš i ponižavaš pred drugima kada ti zatražim da staneš, više se neće ponoviti.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo: Najzgodniji glumački par proslavlja prvu godinu braka!

U pismu Nik nastavlja o svađi koja je započela u restoranu, a završila sa Sofijom koja je "lupala na vrata, jurila ga po stanu i urlala pola sata."

Bivši suprug je glumici rekao i kako mora da složi svoje prioritete kako bi ga usrećila:

- Moram da znam da si posvećena tome da staviš mene i našu porodicu ispred posla... tvoja karijera i ego su do sada bili prvi... to se mora promeniti.

Sofija Vergara priznaje: Nisam želela na sastanak sa Džoom jer sam mislila da sam prestara

Sofija i Nik su se verili 2012. godine, a veridbu su raskinuli u maju 2014. Nekoliko meseci kasnije, saznalo se kako Sofija izlazi s Džoom Manganijelom, s kojim se verila na Božić 2014, a venčala 21. novembra 2015.

Fun fact: Dok je Nik mrzeo kada Sofija priča na španskom, Džo se potrudio da nauči njen jezik kako bi na njemu mogao da je zaprosi!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: sofija vergara