Porodica zabrinuta za Katarinu Grujić nakon raskida

Porodica zabrinuta za Katarinu Grujić nakon raskida

Autor: | 08/04/2017

0

Čim je raskinula sa Nemanjom Buhom, istog trenutka Katarina Grujić se uputila na beogradski aerodrom i prvim letom otišla za Crnu Goru. Pevačica o tome nije obavestila ni porodicu, zbog čega su se oni zabrinuli budući da su od njenih prijatelja saznali da je okončala vezu koja je ove godine trebala da bude krunisana i brakom.

-Kaća je u Crnoj Gori kod drugarice. Ona nije želela nikom da kaže gde će i sa kim. Htela je samo da pobegne od svega što dalje, i zato je otišla na aerodrom. Kod sebe je imala pasoš i novac, i to joj je bilo sasvim dovoljno da ode iz zemlje. Njena porodica ju je zvala satima, ali se ona nije javljala. Tek sutradan im je poslala SMS i obavestila ih gde se nalazi i ukratko objasnila da želi da bude sama. Međutim, oni su se zabrinuli i sada joj konstantno pišu da se vrati u Srbiju. Oni su svi van sebe jer se plaše da joj se nešto ne desi, objašnjava izvor “Sveta”.

Romantično: Ovako Katarina Grujić proslavlja rođendan! (foto)...

Ona je potvrdila da je njena emotivna veza završena

-Tačno je da smo Nemanja i ja raskinuli, ne želim da govorim ništa o tome. Nisam u Srbiji i ne znam kada se vraćam.-

Katarina i Nemanja bili su jedan od najskladnijih parova na estradi, pevačica je u više navrata isticala da se pored svod dečka oseća kao princeza i sve je slutilo da će svoju dvogodišnju vezu krunisati brakom.

Katarina Grujić: Sme li neka devojka da pokuša da mi ukrade dečka?

Ipak,njihova veza nije izdržala ovaj test, a da li se razlog raskida krije u tome što je, kako je Kaća govorila ,teško biti emotivan partner pevačici, ostaje nam da vidimo.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/AtaImages, Instagram Katarina Grujic