Veliki uspeh naše dizajnerke: Melina Džinović oduševila Brazilce

Veliki uspeh naše dizajnerke: Melina Džinović oduševila Brazilce

Autor: | 07/04/2017

0

Za pripadnice lepšeg pola u brazilskim gradovima Sao Paolo i Belo Horizonte, modeli srpske dizajnerke Meline Džinović postali su “must have”, odnosno obavezna garderoba.

Melina je, nakon uspeha na američkom tržištu, gde su njene modele ponele Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Sofija Vergara i druge slavne ličnosti, uspostavila saradnju sa brazilskim koncept storom “Mares”, a godinu dana kasnije, dizajnerka je sa svojim brendom “Hamel” pozvana najpre u Sao Paolo a potom i u Belo Horizonte da održi reviju.

Kolekciju su poneli najuspešniji brazilski modeli poput Renate Kuerten i Fabiane Semprebom , ali i najuticajnije modne ličnosti poput Lale Trusardi Rudž, koju sunarodnici nazivaju princeza Brazila.

Celokupan spektakl kreatorke propratio je brazilski "Vogue“ čija je urednica Donata Mirales Melinu opisala kao super talentovanu dizajnerku.

–Nisam očekivala prijem kakav sam dožovela i to me beskrajno raduje, ali meni kao dizajneru najviše je laskalo pojavljivanje modne urednice “Vogue” Donate Mirales, koja je na reviju došla u mojoj haljini – kaže Melina, čiju je jednu od haljina na reviji prošle nedelje ponela i devojka fudbalske legende Ronalda Luiza Nazaria, Selina Loks.

Hellomagazin.rs Ata/Privatna arhiva