Tri boje crveno: Kejt Midlton zadivila i najstrože modne eksperte

Tri boje crveno: Kejt Midlton zadivila i najstrože modne eksperte

Autor: | 05/04/2017

0

Vojvotkinja od Kembridža uvek izgleda elegantno, prefinjeno i skupoceno a njeni modni izbori se posmatraju sa velikom pažnjom. Ne samo da princeza Kejt ne pravi modne greške, već je ono što ona ponese preteča modnih trendova koji nas očekuju.

I pored utvrđenih pravila da mora izgledati damski, ona uspeva da svakom izdanju udahne svoj lični pečat. Ipak, od nekih stvari ne odstupa, pa je tako i crvena boja najzastupljenija u njenom garderoberu.

Džesika Alba ležerna i na visokim štiklama

Prilikom posete premijernom izvođenju brodvejskog mjuzikla “42nd Street” u Londonu Kejt je dokazala da je neprikosnovena kraljica stila. Crvenu "Marchesa" haljinu uklopila je sa salonkama iste boje i damskom torbicom.

 

Kristalni ukras oko struka naglasio je figuru vovotkinje od Kembridža a brižljivo odabrani nakit otkriva da je  vodila računa o svakom detalju. Dobila je i podršku na društvenim mrežama jer pored titule koju nosi ne robuje pravilima po svaku cenu,  pa se tako pojavila bez laka na noktima.

 

A post shared by @catherinemiddleton_duchess on Apr 5, 2017 at 8:03am PDT

Modni eksperti tvrde da je i pored božanstvene haljine, znalački biranih cipela, torbice i nakita osmeh najlepši ukras na lepoj Kejt.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Kejt Midlton

Pročitajte još