Naomi Vots priredila neočekivano iznenađenje za obožavateljku

Naomi Vots priredila neočekivano iznenađenje za obožavateljku

Autor: | 04/04/2017

0

Da slava ,osim brojnih pogodnosti, sa sobom nosi i neke manje prijatne stvari holuvudske zvezde jako dobro znaju. Oni se često nalaze na meti paparaca ali i znatiželjnih prolaznika koji ih fotografišu bez pristanka. Jedan neobičan "virtuelni okršaj" koji se dogodio između poznate britanske glumice i njene obožavateljke, otkriven je tek nakon nekoliko meseci.

Naime, glumica Naomi Vots privukla je radoznale pogleda dok se vozila podzmenom železnicom, a jedna devojka je poželela da zabeleži ovaj trenutak. Ona je fotografiju na kojoj glumica gleda u svoj telefon objavila na svom Instagram profilu uz komentar.

-Predivna Naomi Vots danas u podzemnoj željeznici -

Naomi Vots blista u haljini iz bajke

Ipak, Naomi je našla način kako da iznenadi radoznalu obožavateljku pa joj je uzvratila istom merom! Poznata glumica je neprimetno nju snimila  i tu fotografiju objavila na svom Instagram profilu koji prati više od pola miliona ljudi.

- Misliš da si se sakrila? Uhvaćena si - bio je Naomin komentar.

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on May 26, 2016 at 10:18am PDT

Ipak, Naomi nije jedina  poznata osoba  koja je ovakvo iznenađenje spremila obožavaocima.  Glumac Kol Spraus, kog pamtimo kao Rosovog sina Bena u "Prijateljima", ima stranicu "Camera Duels" na Instagramu na kojoj redovno objavljuje fotografije onih koji ga snimaju u javnosti.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Naomi Vots

Pročitajte još

Najnovije vesti