Hello ekskluzivno donosi: Aleksandra Meljničenko postala mama divnog dečaka

Hello ekskluzivno donosi: Aleksandra Meljničenko postala mama divnog dečaka

Autor: | 03/04/2017

0

Sandra Meljničenko (39) i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko (45), po drugi put su postali roditelji.

Slavni par, koji ima četvorogodišnju ćerkicu Taru, dobio je dečaka kojem još nisu izabrali ime. Iako je porođaj bio zakazan za sredinu aprila, nekoliko dana pre Sandrinog četrdesetog rođendana, sin je požurio i na svet došao 29. marta.

Glamurozna bajka koju atraktivna brineta dvanaest godina živi pored ruskog oligarha Andreja Meljničenka, čije bogatstvo "Forbes" procenjuje na 13,4 milijarde dolara, upotpunjena je u maju 2012, kada je na svet donela kćerku Taru. Sva energija slavnog bračnog para od tada je bila usmerena na devojčicu rođenu u Nici, gradu najbližem njihovoj raskošnoj rezidenciji u Antibu, na mondenskoj Francuskoj rivijeri, u kojoj provode najviše vremena.

Sandra se i drugi put porodila u klinici "Santa Maria", gde je i Anđelina Džoli na svet donela blizance Vivijen i Noksa..

Nina Badrić o svojoj prijateljici Sandri Meljničenko: Ona je jedina osoba koju poznajem a da ima predivan život

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu rođenje sina proslavio je sa Sandrinim rođenim bratom Milanom, i sa nekolicinom najbližih drugova.

I kada je u maju 2012. rodila ćerku Taru, novopečeni roditelji ime su smišljali sedam dana, pa tako i sada još uvek razmišljaju koje će ime dati sinu. Nakon porođaja, Sandra je iz bolnice otišla u njihovu raskošnu rezidenciju u susetnom gradu Antibu, gde su je dočekali suprug i ćerka.

Još zanimljivih i ekskluzivnih detalja možete pročitati samo u najnovijem broju našeg magazina Hello! koji je od 3 aprila u prodaji!

Komentari (0)

Loading
hello hello

Najnovije vesti