Iva Štrljić: Želela sam da se moj tata oženi Lidijom Vukićević

Iva Štrljić: Želela sam da se moj tata oženi Lidijom Vukićević

Autor: | 01/04/2017

0

Glumica Iva Štrljić raznežila je i nasmejala pratioce na društvenim mrežama kada je sa njima podelila jednu anegdotu iz detinjstva. Naime, ona je nedavno otkrila kako je kao devojčica priželjkivala da se njen tata, Milan Štrljić oženi glumicom Lidijom Vukićević.

Iva je na Instagramu objavila fotografiju sa poznatom koleginicom čiji je fan od malih nogu i posvetila joj emotivnu poruku.

Iva Štrljić o vršnjačkom nasilju: Samo empatija može to da iskoreni

- Upoznale smo se kada sam ja imala možda pet godina, a Lidija je igrala nešto sa tatom... Malo posle, sa nekih sedam, kada su snimali `Lutalicu` ja sam sa temperaturom insistirala da me odvedu na premijeru da bih se videla i pricala sa Lidijom. Toliko sam bila uporna da su me ipak poveli - napisala je Iva i dodala:

- Tokom snimanja `Boljeg života`, tata bi donosio tekst kući, a ja sam čitala epizode unapred nadajući se da će Viki ipak da se uda za advokata Milićevića, jer Viki je moja prijateljica, a advokat Milićević mi je tata. I danas, kada imam mnogo mnogo više od sedam godina i dalje bih i sa temperaturom 40 došla da se vidim sa njom - zaključila je na kraju Iva.

A post shared by Iva Strljic (@iva_strljic) on Mar 30, 2017 at 4:25pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević