Snežana Savić: Još se nisam smučila samoj sebi u ogledalu

Snežana Savić: Još se nisam smučila samoj sebi u ogledalu

Autor: | 28/03/2017

0

Glumica Snežana Savić (63) na sceni je več četiri decenije. Od početka karijere važila je za lepu ženu, a mnogi veruju da takve dame nikada nisu same. Glumica otkriva da li i ona potvrđuje to pravilo.

Snežana Savić: Uvek mi je bilo neugodno kad sam snimala lascivne scene

– Uvek je lepo imati nekoga pored sebe, a u mojim godinama to treba da bude neki nežni prijatelj. Nežno prijateljstvo je partnerstvo bez jakih strasti, ali sa mnogo druženja, međusobnog razumevanja, poštovanja, šetnji pored reke, odlazaka u pozorište. U ovom trenutku nemam takvog prijatelja, ali nadam se da će se on pojaviti. Ja sam čekalica, nisam inicijator akcije, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Ako nešto treba da se desi, desiće se.

U eri estetskih zahvata, spadate među retke javne ličnosti koje baš ništa nisu sređivale na svom licu. Razmišljate li, ipak, da podlegnete trendu?

– Uopšte ne razmišljam u tom smeru. Valjda se još uvek nisam samoj sebi smučila u ogledalu. Meni je strašna i pomisao da nešto promenim i da onda moram da se upoznajem sa nekim svojim novim licem. Još imam i sopstvene prirodne zube. Lepota nisu zategnute bore i uvećane usne, već kulturan odnos prema sebi, vlastitom telu i zdravlju - rekla je Snežana za magazin Glorija.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP
Tagovi: snežana savić