Val Kilmer opsednut Kejt Blanšet: Došao da vidi koleginicu, pa ga presreo njen sprug

Val Kilmer opsednut Kejt Blanšet: Došao da vidi koleginicu, pa ga presreo njen sprug

Autor: | 27/03/2017

0

Iako je glumica srećno udata i ima četvoro dece, to nije sprečilo njenog kolegu da joj se otvoreno udvara na društvenim mrežama.

Tokom proteklog vikenda, Val Kilmer je na drutšvenoj mreži Tviter objavljivao statuse posvećene koleginici Kejt Blanšet i svojim osećanjima prema njoj.

Val Kilmer mora da se pravda da nije bolestan (foto)

Sve je počelo tvitom da je odleteo čak u Australiju samo da bi je video i pričao sa njom, ali da se tada dogodilo nešto neočekivano.

Naime, umesto Kejt, Vala je dočekao njen suprug, pisac Endru Apton, a sve o ovom iskustvu glumac je podelio sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

Ovoj čarobnoj haljini Kejt Blanšet nije odolela

- Jednom sam odleteo u Australiju samo da pričam sa Kejt. Međutim, njen muž me je prvo dočekao. Odnosno, dočekao umesto nje, da budem precizan - napisao je je Val, a potom otkrio da je sanjao Kejt.

- Nedavno sam je sanjao dva puta. I njenog muža nije bilo ni u jednom snu - stoji u glumčevom tvitu.

I dok su svi mislili da je tu kraj tvitovima o Kejt i njegovim osećanjima, Kilmer se nije zaustavio, već je i narednog dana nastavio da piše o njoj i prisetio se njihovog susreta.

- Ona je sjajna privatno. Neke velike zvezde nisu. Kejt je toliko stvarna da je nestvarna - izrazio je glumac svoje divljenje.

Kada je naišao na neodobravanje korsinika ove društvene mreže, Val je pokušao da se opravda kako ništa loše nije mislio.

- Nikada nisam uradio, rekao ili napisao nešto osim poštovanja i divljenja za Kejt - napisao je Kilmer, a potom je objavio još jedan tvit.

- Ona mi je prijateljica i upoznao sam njenog supruga pre nekoliko godina, i slažemo se odlično. Svi koji misle da treba da smanjim svoj entuzijazam kada je reč o retkim umetnicima, ne razume koliko je težak naš posao i koliko računamo na podršku svojih kolega. Kejt će podržati sve što kažem i svideće joj se što je volim - napisao je za kraj Val.

I dok je glumac javno napisao sve što misli i oseća, Blanšetova se nije oglašavala ovim povodom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages/cover images

Najnovije vesti