Pirs Brosnan nije znao šta jede, a taj užas ga je koštao zdravlja

Pirs Brosnan nije znao šta jede, a taj užas ga je koštao zdravlja

Autor: | 26/03/2017

0

Jedan od najzgodnijih glumaca koji su se našli u ulozi slavnog agenta Džejmsa Bonda, Pirs Brosnan, u privatnom životu ne poseduje gotovo natprirodne moći lika kojeg je tumačio. Zbog jedne nesmotrenosti i želje da proba nešto što mu se učinilo kao delikates, Pirs je proveo u krevetu dugo vremena - bolestan!

Glumac koji je 16 godina u braku s novinarkom Kili Šej Smit i sa kojom ima dva sina, prisetio se jedne vrlo neobične priče kako je bio prevaren izgledom ponuđene hrane nakon koje se razboleo.

- Najgora stvar koju sam probao bila je pacovska koža! Snimali smo u Nigeriji film ‘Mister Johnson’ i jedne večeri otišli smo u grad posle snimanja. Na ulici su prodavali neke delikatese na štapiću. Mislio sam da je u pitanju bio komad govedine, a u stvari je bila koža od pacova! Posle toga sam bio bolestan nedelju dana! - rekao je glumac.

Pirs sa suprugom

Inače Pirs ima i skrivenih talenata, a jedan od njih je pečenje pravog, domaćeg hleba, ali zbog obaveza je pomalo zapostavio svoje pekarsko umeće.

- Nekada sam pekao sjajan hleb. Baš sam bio dobar u tome, ali već dugo nisam uzeo testo u ruke - kaže Brosnan.

Iako i sam slavan, Pirs je očaran legendom filma Robertom Denirom.

- Sećam se bilo je to 1985, "Noć 100 zvezda" na radiju City, kada sam upoznao Roberta Denira. Čekali smo izlazak na scenu, a ja sam morao da mu pružim ruku i kažem koliko cenim njegov rad. Sreli smo se ponovo nedavno, a tada sam mu još jednom rekao šta mislim o njemu kao glumcu, ali i kao pravom ortaku.

 

Pirs je otkrio i da je ožiljak na licu zaradio na snimanju filma o Bondu.

- Nosim ožiljak na licu od snimanja filma "Tomorrow Never Dies". Radili smo scenu borbe, a jedan momak s šlemom je bio ispred mene, zabacio je naglo glavu i rasekao mi lice. Imam još jedan otpozadi, njega sam zaradio na surfovanju u Malibuu - otkrio je zgodni Pirs koji i dalje izgleda sjajno i sa 63 godine.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Pirs Brosnan

Pročitajte još