10 slavnih drugarica koje su delile istog momka

10 slavnih drugarica koje su delile istog momka

Autor: | 25/03/2017

0

Na svaku Bela Hadid/Selena Gomez priču dolazi isto toliko slavnih drugarica koje su bile u vezi s istim frajerom, a da to nije uticalo na njihovo prijateljstvo.

Kameron Dijaz i Kejt Hadson

Obe glumice bile su u vezi sa slavnim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom. Šuškalo se kako je Hadson mislila da se Dijaz spetljala s dotičnim Jenkijem samo kako bi joj se "osvetila" što je Kejt bila u vezi s njenim bivšim, Džastinom Timberlejkom. Ipak, ratna sekira (ako je i postojala) zakopana je 2012, kada su viđene kako se zajedno dobro zabavljaju na Vanity Fair zabavi povodom dodele Oskara. U septembru prošle godine još su jednom uočene kako se zajedno provode, ovoga puta na rođendanu Nikol Riči.

Dženifer Aniston i Kortni Koks

Bivše (i aktuelne) "Prijateljice" delile su mnogo više od glavnih uloga u omiljenom sitkomu devedesetih. I Džen i Kortni izlazile su s frontmenom benda Countlng Crows, Adamom Durlcom. Aniston ga je, inače, prva ščepala.

Điđi Hadid i Tejlor Svift

Điđi, jedna od najvažnijih pripadnica slavnog TayTay #squad, 2015. je bila u vezi s Džoom Džonasom. Da, istim onim Džoom Džonasom koji je sedam godina pre otkačio Tejlor PREKO telefona. Pop pevačica joj, očigledno, nije zamerila, pa je tako više puta čak i viđena u njihovom društvu.

Selena Gomez i Tejlor Svift

Krug slavnih i neoženjenih dvadeset-tridesetgodišnjaka je, očigledno, manji nego što se čini, jer je Svift više nego jednom delila momka sa nekom od prijateljica. Selena i Tejlor drugarice su već godinama a obe su, navodno, bile u vezi s Tejlorom Lutnerom. Plavokosa pop slatkica izlazila je s glumcem tokom 2009. a njen singl "Back To December" je, ako je verovati glasinama, posvećen upravo njemu. Gomez je sa "Scream Queens" zvezdom izlazila ranije te iste godine. Gomez i Svift su i dalje jako bliske, a Lutnera trenutno povezuju s koleginicom Bili Lurd.

Tejlor Svift i Kara Delevinj

One Direction Hari Stajls je sa Tejlor bio između 2012. i 2013. dok je krajem iste godine navodno muvao sa slavnom manekenkom/glumicom. Tejlorinom i Karinom prijateljstvu činjenica da su delile istog momka iste godine očigledno nije bila nikakva prepreka. Devojke i dalje često viđamo zajedno, a svoju privrženost jedne prema drugoj često iskazuju i na društvenim mrežama.

Dijana Agron i Ema Roberts

Zvezda serijala "Glee" je bila u ljubavi s Aleksom Petiferom manje od godinu dana, ali njihova veza je bila dovoljno ozbiljna da mediji počnu da pišu i o veridbi. Upoznali su se na snimanju "I Am Number Four", a raskinuli 2011. Nekoliko godina ranije, tačnije 2008. Perifer je bio u vezi s Roberts, a njene inicijale čak je istetovirao na prstu. Nakon što je sve prošlo Dijana i Ema su više puta viđene kako se druže, a vezuje li ih prijateljstvo ili "hejt" prema istom frajeru za sada nam ostaje nepoznanica.

Kristen Vig i Dru Barimor

Vig i Barimor su bile bliske godinama, a na njihovo prijateljstvo nije uticala ni činjenica da je zvezda filma "Bridesmaids" 2011. počela da izlazi s Druinim bivšim, Fabriciom Moretijem. Barimor je s bubnjarem benda The Strokes bila u ozbiljnoj vezi dugih pet godina, a raskinuli su 2006. "Sve se čini tako uvrnuto i incestuozno", našalila se ona u intervjuu za Allure na račun veze njene prijateljice i bivšeg. "Ali tako je to u životu! Čini se prikladno da su pronašli jedno drugo. Pomislila sam, 'Naravno, to ima savršenog smisla." Vig i Moreti su raskinuli 2013. godine.

Dru Barimor i Gvinet Paltrou

Još jedna dugogodišnja prijateljica s kojom je Dru delila partnera bila je i Gvinet Paltrou. Gvinet je s Lukom Vilsonom izlazila 2001. pošto su se svideli jedno drugom na snimanju filma "The Royal Tenenbaums", dok su on i Dru kasnih devedesetih u vezi bili nekoliko godina.

Kejt Bekinsejl i Sara Silverman

Kejt i Sara su redak primer žena koje je povezala upravo činjenica da su obe bile u vezi s istim muškarcem. Bekinsejl je s Majklom Šinom bila u vezi 8 godina, a zajedno imaju i kćerku, Lili Mo Šin. Ostali su bliski prijatelji, a Kejt ne skriva svoju privrženost prema njegovoj aktuelnoj devojci, komičarki Sari Silverman. "Sara je fantastična žena", rekla je ona za Stylist 2016. "Potpuno sam otvorena prema bilo kojoj snažnoj, cool, brižnoj, nezavisnoj ženi koja će imati uticaj na život moje ćerke. Sara je sjajna osoba i drago mi je da je na strani koja pripomaže. Kada ste tinejdžerka važno vam je da u životu imate dobru ženu... Sve i da Sara nije Majklova devojka, i dalje bih volela da je tu."

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty