Ko plaća brendirane krpice prve dame Amerike: Glamurozna izdanja Melanije Tramp (galerija)

Ko plaća brendirane krpice prve dame Amerike: Glamurozna izdanja Melanije Tramp (galerija)

Autor: | 22/03/2017

0

Prva dama Amerike Melanija Tramp ne prestaje da oduševljava svojim modnim odabirom, a to moraju da priznaju čak i oni koji se ne slažu i ne podržavaju političke stavove njenog supruga.

Od pastelnih do jarkih boja zavidnoj figuri i tenu bivše manekenke sve stoji i svako, koliko god elegnatno izdanje, na njoj odiše seksepilom. Ženstvene kreacije koje bira najčešće ističu struk, a samim tim i Melanijinu vitku figuru. Iako najčešće bira haljine koje su u skladu sa pozicijom koju nosi, nikada joj ne manjka originalnosti koje vidimo u zanimljivim detaljima, džepovima, volanima, asimetriji, ili nesvakidašnjem dizajnu.

Od krojačice do Trampove tašte: Melanijina majka je jedna od njenih najboljih modnih savetnica

Melanija je u početku imala dosta problema zato što svetski poznati dizajneri nisu želeli da nosi njihove kreacije, ali sada je možemo videti kako šeta mnoštvo različitih modnih imena, Ralph Lauren, Michael Kors, Herve Pierre i mnoge druge.

A da li ste se ikada zapitali ko plaća sve te skupe "krpice" koje se od prve dame i očekuje da nosi? Verovali ili ne, upravo ona sama.

Znamo da holivudske zvezde od modnih kuća dobijaju na poklon  većinu odeće koju nose, ali to nije slučaj kada ste prva dama. Ona kao politička ličnost, ne bi trebalo da prihvata besplatnu odeću.

Modni kreator Majkl Kors otkrio je kako je njegov crni kostim Melanija kupila sama i platila ga 9.600 dolara.

- Gospođa Tramp je dugogodišnja klijentkinja. Ona itekako zna šta joj dobro stoji, a crni kostim koji je odabrala odražava glamur po kome je i poznata - rekao je Kors.

- Odlično nosi sve komade i retko kada greši. Uostalom zašto bogati moraju da dobijaju odeću na poklon? Zar ne treba da bude suprotno? - složio se stilista Filip Bloč koji je oblačio Trampovu ćerku Tifani.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/n.p. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti