Viktor Savić otkrio šta mu je bitno u vezi

Viktor Savić otkrio šta mu je bitno u vezi

Autor: | 21/03/2017

0

Glumac Viktor Savić gostovao je u emisiji "Pepeljuge" sa koleginicom Kalinom Kovačević, gde je otkrio delić svoje intime.

Viktor ne govori često o privatnom životu pa je ovo oduševilo sve fanove srpskog zavodnika. Kako je jedno od glavnih pitanja u emisiji bilo "da li im neko `zvoca` u sitne sate", glumac je ispričao da je to nešto što nikako ne voli.

Viktor Savić i Marina Tadić otvoreno o ljubavi, poslu, humanitarnom radu, modi

-Uf, malo je pitanje za mene... Ja sam komplikovan i tako biram i partnere i prijatelje. Meni je bitno da devojka ne zvoca, jer ne zvocam ni ja - priznao je glumac i dodao:

- Kada dođu deca, jednog dana, Bože zdravlja, verovatno ću morati da istrpim to zvocanje nekada - bio je iskren Viktor koji je nedavno za magazin "Hello!" otkrio koliko mu je ispunjenost na emotivnom planu važna.

- Ljubav pokreće u pravom smeru. Kada je ljubav prisutna, prisutni su i stabilnost i mir, a iz te tačke čovek najbolje funkcioniše. I kada je ugrožen čovek funkciniše, ali ja ipak biram ljubav - rekao je glumac i objasnio kako nije ni nepopravljivi romantik ni brutalan realista.

- Izbegavam krajnosti u svakom pogledu, trudim se da ih prepoznam i uravnotežim - zaključio je Viktor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/n.p. arhiva Hello!
Tagovi: viktor savić