Jelena Karleuša i Duško Tošić postaju zvezde rijalitija u Turskoj?

Jelena Karleuša i Duško Tošić postaju zvezde rijalitija u Turskoj?

Autor: | 20/03/2017

0

Turci su toliko oduševljeni Jelenom Karleušom da žele da snimaju rijaliti o njoj i Dušku Tošiću i spremni su da iskeširaju čak 500 hiljada evra!

Produkcijska kuća "Aj Japim" već neko vreme vrbuje srpsku pevačicu i fudbalera turskog Bešiktaša da dozvole njenim ekipama da ih 24 sata prate u stopu i sve to snime.

So proud of him! It was a great game tonight! Go @besiktas

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 24, 2016 at 3:53pm PDT

Pregovori sa bračnim parom su trenutno u toku, a pošto je pored sportiste i JK vremenom postala velika zvezda i u Turskoj, logično im je da bi emisija o njihovom životu bila pravi hit kod publike.

- Najveća turska producentska kuća, koja stoji iza brojnih serija, ubeđuje Jelenu i Duška da budu zvezde rijalitija u periodu od dva meseca. Kamere bi ih pratile u Istambulu, gde Tošič igra, a bile bi postavljene i u njihovom domu u Beogradu. Zbog toga što žive u dve države provode malo vremena zajedno, pa bi zato jedna ekipa pratila Karleušine nastupe i gostovanja u emisijama, a druga Duškove treninge i utakmice - otkriva izvor blizak srpskoj zvezdi.

Kako saznaje Informer, Turci su spremni i da debelo odreše kesu kako bi ubedili par da pristane. Karleuša im je zbog svog izgleda i stava izgleda veoma zanimljiva, pa žele da im plate pola miliona evra.

- Novinari iz Turske je bukvalno prate u stopu, a mediji svakodnevno izveštavaju o njoj. Zbog toga su spremni da im daju koliko god para budu tražili, jer računaju na to da ovaj šou mogu da prodaju i televizijama na Balkanu - ističe sagovornik Informera.

Ekskluzivno Jelena Karleuša: Iz inata i očaja probijam granice Srbije

Dok je Jelena na pragu da pristane, njen muž nikako ne voli da bude u centru pažnje. Trenutno najveći problem koji imaju istambulsku producenti je to kako da ubede sportistu da prihvati ovu ideju!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti