Od krojačice do Trampove tašte: Melanijina majka je jedna od njenih najboljih modnih savetnica

Od krojačice do Trampove tašte: Melanijina majka je jedna od njenih najboljih modnih savetnica

Autor: | 19/03/2017

0

Brojne obaveze Melaniju Tramp nisu odvojile od porodice. Tako će predstojećih nekoliko dana provesti na Floridi sa suprugom, ali i svojim roditeljima koji dugi niz godina žive u Njujorku. Melanijina majka, Amalija Knaus zdušno podržava svoju ćerku i ona je jedna od njenih najboljih modnih savetnica. Blista, kao i njena mlađa ćerka, i ne propušta da istakne svoj istančan modni stil.

Amalija Knaus je nekada radila kao krojačica u Sloveniji, dok je njen suprug Viktor bio član Komunističke partije i prodavac automobila.

Zbog nje Melanija Tramp neće da se preseli u Belu kuću

Zanimljivo je i da otac prve dame ima sina iz prethodne veze, pre braka, za šta je Melanija rekla da "o tome sve odavno zna".

Kad se preselila u Ameriku, Trampova tašta nije se profesionalno bavila šivenjem, ali je svoje naslednice Melaniju i Ines redovno "oblačila". Šila im je odeću, jer nisu uvek imali novca za modele iz najnovijih kolekcija.

Sada kao Melanijini roditelji, Amalija i Viktor već godinama žive u "Tramp" kuli u Njujorku.

Najmlađi sin američkog predsednika, Baron, uz svoju baku uči slovenački. Melanijini roditelji žele da njihov unuk zapamti korene odakle mu je majka

Tazbina je američkom predsedniku, očigledno, veoma važna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages/instagram
Tagovi: Melanija Tramp