Ivan Bosiljčić bez sujete: Miloš Biković je neviđeno popularan u Rusiju, super je što su prepoznali njegov talenat

Ivan Bosiljčić bez sujete: Miloš Biković je neviđeno popularan u Rusiju, super je što su prepoznali njegov talenat

Autor: | 19/03/2017

0


Navikli smo da među našim javnim ličnostima oduvek vlada određena doza netrpeljivosti i sujete, iako o tome više govore njihovi izrazi lica, nego oni sami. Ipak, kada su novinari srpskom glumcu Ivana Bosiljčića spomenuli njegovog mlađeg kolegu Miloša Bikovića, koji baš kao i Ivan snima filmove u Rusiji, njegovo lice se ozarilo.

On je ponosan što je još jedan Srbin uspeo da osvoji rusko filmsko tržište.

Ivan Bosiljčić junak iz moskovskog hotela

- On je za svaku pohvalu. Izuzetno je cenjen i poštovan u Rusiji i baš mi je drago zbog toga. Već ga svi znaju - kaže Ivan za "Blic", a na pitanje da li njega prepoznaju u Moskvi, kaže:

- Još uvek sam slobodan i ljudi me ne prepoznaju. Serija koju sam snimao u Rusiji još nije počela da se emituje, tako da sam za sada miran - našalio se Ivan, a onda je otkrio još nekoliko informacija vezanih za svog mlađeg kolegu Miloša Bikovića.

- Nas dvojica se najčešće sretnemo na aerodromu ili avionu. To vreme iskoristimo da razmenimo utiske o svemu. Miloš je neviđeno popularan u Rusiju i to koliko on radi tamo naši mediji ne stižu da isprate - kaže Bosiljčić i dodaje:

Miloš Biković osvaja rusku publiku šarmom Elvisa Prislija (video)

- On nije neki hvalisavac i ne voli o tome da priča, ali, verujte, da on mnogo ozbiljno i dobro radi. Super stvar je što su oni prepoznali njegov talenat. Miloš je za svaku pohvalu - kaže Ivan za "Blic".

Srpski glumac pre nekoliko dana vratio se u Beograd gde se posvetio predavanjima na fakultetu. Serija "Hotel Moskva" uskoro će početi sa prikazivanjem u Rusiji, a Ivan je snimio i jedan film za rusko tržište. Kako nam je otkrio, na leto ga očekuju novi poslovni angažmani u Srbiji.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Mirko Tabašević

Najnovije vesti