Marina Visković otkrila kako dugogodišnju vezu održava svežom

Marina Visković otkrila kako dugogodišnju vezu održava svežom

Autor: | 18/03/2017

0

Pevačica Marina Visković ne priča puno o svom privatnom životu, pa ni o dugogodišnjoj vezu sa partnerom Mirkom Vukovićem čiji je identitet do skoro čuvala od javnosti.

- Godinama unazad ja sam u stabilnoj vezi i od početka sam se nosila sa tim da ne treba svoju intimu da izlažem i ja nisam taj tip devojke, niti moj partner. Kod nas je sve u redu. Nema tu šta specijalno da se kaže - ispričala je suzdržana pevačica.

Marina Visković: Elegancija je jedina lepota koja nikada ne prolazi

Međutim, u emisiji "Gold subotom popodne" Marina je ipak otkrila kako u njenoj vezi i dalje cvetaju ruže i rekla šta misli koliko dugo mogu da traju ljubav i zaljubljenost.

- Kod pevačica to sve traje mnogo duže, ja mislim. Ja imam svoju neku teoriju kada su u pitanju žene koje su ostvarene, a i pevačice su. Mi smo uvek na meti muškaraca, ali svaka žena treba da radi svoj posao bez obzira na ljubavni status, da se bori za sebe, da radi ono što je zanima i ispunjava. Ja kažem mom dečku:`Ja da ne pevam, možda bih ti i dosadila, ovako odem vikendom`. Ima to stvarno neke svoje draži - objasnila je Marina koja je otkrila kako uskoro planira da osnuje porodicu.


- Ja sam već dugo sa dečkom i meni i njemu je cilj da imamo porodicu. Ja ću biti, kao i on, najsrećnija kada se to bude desilo, ali ne mogu sada da kažem kada će to biti - rekla je Viskovićeva u emisiji.

Pevačica je nedavno ispričala za magazin "Hello!" zašto još uvek nije stala na ludi kamen, ali i kako zamišlja svoje savršeno venčanje.

– Jednostavno ne možemo da se organizujemo, trenutno imamo druge prioritete. Bitno nam je da smo zajedno, a to će se svakako desiti. Već imamo planove za svadbenu žurku sa prijateljima, koji se tome takođe raduju.

Venčanje je za mene intiman čin, veoma sam emotivna kada je taj čin u pitanju i plačem na svakoj svadbi. To je nešto što za mene ima suštinsko značenje u odnosu dvoje ljudi. Planirali smo da to bude na nekoj lepoj destinaciji. Želela bih da taj događaj bude nešto drugačiji. Imamo toliko prijatelja i želimo da sa njima podelimo taj trenutak i napravimo dobru zabavu - objasnila je Marina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Petrović

Pročitajte još