Momci su je ostavljali zbog straha da će biti predebela: Ešli Grejem otvoreno o torturi koju je preživela

Momci su je ostavljali zbog straha da će biti predebela: Ešli Grejem otvoreno o torturi koju je preživela

Autor: | 17/03/2017

0

Ešli  Grejem je još od rane mladosti privukla pažnju svojim oblinama, ali je istovremeno bila kritikovana zbog svog izgleda jer društvo jednostavno nije bilo spremno da je prihvati takvu kakva jeste, računajući tu i njene bivše momke.

Ona kaže da u potpunosti može da razume kada joj devojke prilaze i govore kako se stide svojih tela zato što je sve to i ona preživaljavala.

- Mene zapravo ništa ne iznenađuje. Živela sam život identičan njihovim. Preživela sam pravu torturu raznih podrugljivih imena. Preživela sam i torturu momaka koji su raskidali sa mnon jer su se plašili da ću u budućnosti postati predebela. Stalno se vrtimo u istom krugu, to nema nikakve veze sa generacijom u kojoj neko živi i odrasta. Svako dete će proći kroz to - kaže Ešli.

Plus sajz estetika prelepe Ešli Grejem

Kao i većina žena, ona i danas, ipak, ima periode kada sumnja u sebe i svoj izgled, ali je pronašla način da se brzo izvuče iz takvih stanja.

- Ponekad ustanem ujutro i pomislim: "Pa ja sam najdeblja žena na svetu". Ali, sve u svemu, stvar je samo kako ćete se izboriti s tom mišlju kada se probudite. Pogledam se u ogledalo i imam način da samu sebe ohrabrim. To je jednostavno. Kažem sebi: "Ti si odvažna, briljantna i divna". A ako mi je i pored toga donji stomak malo otromboljen tog dana, kažem sebi: "Donji stomačiću tako si sladak". A ako su mi i kukovi opušteni kažem: "Kukovi, i vas obožavam" - ispričala je Ešli za magazin "People".

Ešli je pokazala ono čega se mnoge žene stide

Ona kaže i da će povećanje broja takozvanih "plus sajz" manekenki u modnoj industriji pomoći mladim devojkama da povećaju samopouzdanje u vezi sa svojim izgledom.

- Ako bude više žena koje otvoreno priznaju: "Da, imam celulit. Da, imam ga i na rukama, ne samo na nogama. A i moja zadnjica ima zaista bizaran oblik, ali znate šta, baš me briga, ja teram dalje po svome"; ako bude više takvih žena, one će ispričati pravu istinu o svojim telima i koži u kojoj žive, i tada će možda mlada Amerika izgledati drugačije - kaže ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Ešli Grejem