Lečenje ili ulica: Šon Pen je morao da uceni sina ne bi li ga poslao na rehabilitaciju

Lečenje ili ulica: Šon Pen je morao da uceni sina ne bi li ga poslao na rehabilitaciju

Autor: | 17/03/2017

0

Hoper Pen je ispričao kako ga je njegov otac, čuveni glumac Šon Pen otrgao iz kandži zavisnosti od kristalnog metamfetamina.

Glumac i model, čija je majka bivša Šonova supruga, takođe glumica, Robin Rajt, rekao je za "Evening Standard" da je "upao u loše društvo" nakon razvoda svojih roditelja 2010. godina koji su u braku proveli 13 burnih godina.

Kralj droge uhapšen zahvaljujući Šonu Penu

Holivudski par se sa Hoperom i njegovom sestrom Dilan, koja sada ima 25 godina, preselio u gradić u blizini San Franciska. Šon i Robin su se razveli kada je Hoper imao 14 godina. Šom Pen se preselio u Los Anđeles i Hoper je počeo da se "šeta" između očevog i majčinog doma, sve dok se dve godine kasnije zajedno sa majkom i on nije preselio u Los Anđeles.

U vreme razvoda Hoper je bio veoma besan na svoje roditelje.

- Oni su se najpre rastali, pa su ponovo počeli da žive zajdeno, pa su se opet rastali. Bio sam mlad tada i mislio sam: "Da li se to oni kockaju sa mojim i životom moje sestre?" To uopšte nije bilo dobro i ja sam razgovarao sa njima, jer su i oni tada bili rastrzani - kaže Hoper.

Madona brani bivšeg supruga: Šon Pen me nije nikada udario

Mesec dana nakon što se preselio s majkom u Los Anđeles, Hoper se ozbiljno povredio dok je vozio skejtbord, zbog čega je imao krvarenje na mozgu i morao je na operaciju.

- Svašta sam radio, ali metamfetamin mi je radio o glavi. Otišao sam na rehabilitaciju samo zbog toga što sam se jednog dana probudio u bolnici i moj otac mi je tada rekao: "Ideš na rehabilitaciju? Ili ćeš da izabereš klupu u parku ili autobus?" Ja sam mu odgovorio da ću ipak otići na lečenje. Hvala bogu na tome jer je to bio najgori period u mom životu. Uopšte nije zabavno kad postaneš zavisnik - kaže on.

Nakon toga Šon Pen je svom sinu dodelio ulogu u filmu koji je režirao "The Last Face".

- Znam da je tu ulogu napisao specijalno za mene. Stvarno je želeo da radi sa mnom i to je ispalo odlično. Ali da, možda je sve to bilo kako bi me ohrabrio i podržao - objasnio je Hoper.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images