I ona je shvatila: Kim Kardašijan priznala da je njeno javno hvalisanje omogućilo pljačku

I ona je shvatila: Kim Kardašijan priznala da je njeno javno hvalisanje omogućilo pljačku

Autor: | 16/03/2017

0

U novoj ispovesti koju je dala u porodičnom rijalitiju "Keeping Up With the Kardashians", Kim Kardašijan je konačno priznala da je njeno preterano objavljivanje fotografija i ostalog sadržaja na društvenim mrežama "moglo da doprinese" pljački koju je preživela u Parizu.

Ona je to ovako objasnila svojim sestrama Kortni i Kloi:

Ovako je izgledala Kim Kardašijan sa “slatkih” 16 godina (video)

- Ono što mislim da se dogodilo, nakon što sam mnogo o tome razmišljala, je to da nas je grupa ljudi verovatno pratila tokom čitavog našeg puta. Na Snepčetu sam objavila kada sam ostala sama hotelu, i da su svi ostali otišli, i da je telohranitelj Paskal otišao sa Kortni. Pljačkaši su isto tako sigurno znali da ćemo se tog dana i odjaviti - kaže Kim, a prenosi aol.com.

Ovo njeno priznanje da su društvene mreže imale značajnu ulogu u pljački došlo je nekoliko meseci nakon što su je mnogi optužili da je na Snepčetu i Instagramu sama odala previše informacija o tome gde se nalazi i kuda se kreće.

Kim Kardašijan napravila spisak: 20 stvari koje ne znate o meni

- Jednostavno sam im dala previše informacija i oni su to iskoristili. Ako su stajali preko puta hotela mogli su jasno da vide svetla u našoj sobi zato što je ona bila na prvom spratu. Neko im je sigurno rekao gde se nalazi naša soba - rekla je Kim.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti