Dosadile su joj uloge fatalnih zavodnica: Selma Hajek jedva čeka da glumi baku

Dosadile su joj uloge fatalnih zavodnica: Selma Hajek jedva čeka da glumi baku

Autor: | 16/03/2017

0

Selma Hajek kaže da će "pucati sebi u glavu" ako bude stalno morala da igra seksi uloge i očekuje da će u budćnosti na velikom platnu igrati baku.

Glumica koja ima 50 godina je uzbuđena zbog onoga što budućnost donosi kada su u pitanju uloge na filmu i oseća da žene mogu da dobiju bolje role kako stare.

Selma Hajek: Njenih prvih 50 godina

- Ponekad sa godinama dobijate bolje uloge. Obožavam da igram majku, i biću veoma uzbuđena ako budem igrala baku. Jako mi je dosadno da i dalje igram seksi uloge i mislim da ću se ubiti ako se to nastavi - našalila se ona.

Ona priznaje da je bila iznenađena kada je dobila ulogu u akcionom filmu "The Hitman's Bodyguard" čija premijera je zakazana za avgust ove godine.

- Sama sam radila akcione scene. Oni su mi rekli: "Imamo dublerku, neke stvari su zaista teške za izvođenje". Ipak, ja sam želela da pokušam da sama to uradim. I znate šta? Razbila sam! Sledećeg jutra, doduše, bila sam puna modrica i nisam mogla jedno dve nedelje da se pomerim, ali tog dana sam bila zvezda! - hvali se popularna glumica, a prenosi "Sky News".

Selma Hajek: Ćerka je moja najbolja učiteljica glume

Ona sada bira uloge koje će više odgovarati njenoj potrebi da što više vremena bude sa svojim suprugom Fransoom Anri Pinoom i njihovom devetogodišnjom ćerkom Valentinom.

- Mnogo filmova sam odabrala tako da mi pre svega bude ugodno. Planiram dan po dan, nemam neku dugoročnu stretegiju. Najvažnija stvar u mom životu je porodica. Nikada nisam ostavljala ćerku na duže od dve nedelje. Nekada snimam filmove samo zbog ljudi sa kojima radim i koji mi se dopadaju.

Ona kaže da bi u budućnosti volela da se oproba i kao rediteljka.

- Režiraću, sigurno. Ženi je veoma teško da dobije podršku u tom svetu, i teško dobija šansu da režira svoj film, ali mislim da će mi neke stvari ipak biti olakšane baš zbog toga što sam žena - kaže ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti