Kada dive pevaju: Šer, Bet Midler, Meril Strip, Goldi Hon i Olivija Njutn Džon zajedno na sceni (video)

Kada dive pevaju: Šer, Bet Midler, Meril Strip, Goldi Hon i Olivija Njutn Džon zajedno na sceni (video)

Autor: | 14/03/2017

0

Ako spadate u one koji su rođeni nekih devedesetih godina prošlog veka, onda verovatno niste imali priliku da pogledate kako to izgleda kada se glumačke i pevačke dive nađu zajedno na sceni i otpevaju zajedno numeru "What A Wonderful World".

Šer, Bet Midler, Meril Strip, Goldi Hon i Olivija Njutn Džon su se 13 septembra davne 1990. godine pojavile zajedno na sceni da bi pokazale čitavom svetu da je potrebno da se probudi i povede računa o svojoj planeti. Meril Strip je osamdesetih godina prošlog veka osonovala grupu pod nazivom "Mothers & Others" u cilju očuvanja životne sredine i borbi protiv pesticida i ostalih zagađivača.

Organizovan je dobrotvorni koncert, "Veče prijatelja životne sredine", na koji su došle njene prijateljice i koleginice koje su joj se pridružile na sceni i zajedno sa njom otpevale pesmu "What A Wonderful World".

Meril Strip je veličanstvena, a to je dokazala i ovim govorom (video)

Među gošćama su bile poznate mame Olivija Njutn-Džon, Bet Midler, Goldi Hon, Šer, Lili Tomlin...

- Moji prijatelji i ja smo zaista srećni što ste večeras došli ovde, da budemo zajedno u ovoj toploj, divnoj večeri u Los Anđelesu ove 1990 godine. Sedimo ovde večeras, smešteni na obodu planine, na obodu kontinenta, na početku novog veka. Za deset godina će biti 2000 godina. Ne znam, možda se samo meni čini, ali... Kako prošlih deset godina izgleda kao da je prošlo samo 20 minuta, a 2000 mi izgleda hiljadama milja daleko. Razmišljala sam gde sam bila pre deset godina. Pre 10 godina rodila sam svoje prvo dete, snimila sam svoj prvi hit film "Kramer vs. Kramer". I pamtim da sam svakog četvrtka stavljala svo smeće, otpatke od hrane, konzerve i boce, papir i svašta... u jednu veliku plastičnu vreću i odnosla bih je na ulicu gde bi je pokupili kamioni za smeće. Nisam imala pojma gde sve to ide. Mislila sam u Nju Džersi? To je bilo pre, dok su još imali deponije. Ali posle tog četvrtaka nisam imala pojma gde smeće ide... Mislila sam da to zaista nije moj problem, ne tada, ali sada znam da TO jeste moj, naš, problem - rekla je tada Meril Strip koja je nastavila da se zalaže za očuvanje životne sredine i zaštitu ozonskog omotača..

Verujemo da vam ne bi palo na pamet da su sjajne glumice istovremeno i jako dobre pevačice, te je njihova interpretacija ove divne pesme zaista bila bravurozna. A poruka koju su poslale pre tih 27 godina je i dalje ista, imamo samo jedan, divan svet, koji treba sačuvati...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Najnovije vesti