Merjem Uzerli: Moja Lara, moja velika ljubav i smisao mog života

Merjem Uzerli: Moja Lara, moja velika ljubav i smisao mog života

Autor: | 13/03/2017

0

Za Merjem Uzerli prvi meseci ove godine mogli bi da se uporede sa mirnim morem, da nedavno nije bilo jednog događaja koji je nagovestio buru. Fatalna Hurem se krajem februara, nakon što je na društvenim mrežama objavila “selfi” iz pilotske kabine nastao tokom leta na liniji Berlin - Istanbul, našla na udaru kritika turskih medija. Brojni stručnjaci su u TV emisijama zamerili Merjem, a još više pilotu i kopilotu, da su ugrozili bezbednost putnika i prekršili pravilo koje izričito zabranjuje putnicima ulazak u deo aviona namenjen osoblju, za šta je predviđana visoka novčana kazna.

Zasad se ne zna ko je izvukao najdeblji kraj, ali sigurno je da to nije Merjem. Ona ovih dana uživa u Abu Dabiju, gde će do 16. marta promovisati luksuzni komplet šminke za oči (sastoji se od dve maskare, palete senki, kajala i ajlajnera sa najcrnjim pigmentom na svetu), koji nosi njeno ime. Tursko-nemačka glumica, koja je svojevremeno radeći kao šminkerka ovladala svim tajnama ulepšavanja, set namenjen istočnjačkim ženama napravila je uz pomoć stručnjaka iz Nemačke i Italije. Predstaviće ga i u Dubaiju, Kataru, Kuvajtu i Bahreinu.

Otkada je napustila “Sulejmana Veličanstvenog”, Merjem nije mnogo vremena posvećivala glumi. Napravila je dugu pauzu, rodila je ćerkicu Laru čijem se odrastanju potpuno posvetila. Doduše, prošle godine je zaigrala u drami “Rane moje majke”, kao i u seriji “Kraljica noći”. U ovoj telenoveli partner joj je bio Murat Jildrim (“Asi”) na čijem venčanju u Maroku je temperamentna lepotica, nedavno, tako igrala da je zasenila i mladence i ponovo izazvala brojne kontroverzne komentare na internetu.

Kada je reč o poslu, zna se da će ove godine glumiti u horor filmu “Druga strana”. Ipak, više od slikanja za TV voli da mobilnim telefonom ovekoveči svakodnevicu sa ćerkicom Larom i da je sa obožavaocima deli na “Instagramu”. Tako je 10. februara zabeležila proslavu Larinog trećeg rođendana, a redovno objavljuje i njihove nežne zagrljaje i trenutke zaigranosti. Naročito je primećena fotografija na kojoj se vidi kako ona i Lara uživaju peglajući veš.

A sve te prijatne momente sa ćerkom, Merjem obično proprati rečima: “Moja Lara. Moja velika ljubav. Smisao mog života. Moje srce. Moj dah. Moje sve...” I, zaista, pri pogledu na svaku od tih fotografija, postaje očigledno da je nezaboravnoj sultaniji uloga majke najvažnija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/splash/arhiva
Tagovi: Merjem Uzerli

Pročitajte još

Najnovije vesti