Kraljica stila: Nosi iste sandale 23 godine, ali evo šta Ana Vintur nikada ne bi obukla

Kraljica stila: Nosi iste sandale 23 godine, ali evo šta Ana Vintur nikada ne bi obukla

Autor: | 13/03/2017

0

Kraljica stila, urednica američkog "Voga", modni đavo bez koga je revija nezamisliva posle odgledanih sezonskih revija ima samo jedan savet za sve dame.

Ana Vintur je, naime, jednu posebnu vrstu kreacije prokomentarisala i opisala kao izrazito "dosadnu".

Tradicija mora da se poštuje: Melanija Tramp uskoro na naslovnici “Voga”

To je za mnoge bila "tiha jeza" koja ih je naterala da preispitaju sopstveni ukus.

Ana baš nikada ne nosi bež kožnu jaknu, ali nosi kožne komade upečatljivih boja, ukrašene krznom ili nekim drugim dodacima.

A post shared by @carriebradshaw_sexandthecity on Mar 10, 2017 at 5:49pm PST

- Prada uvek pomera granice i pokušava da pokaže nešto drugačije. Dostupni su nam različiti proizvodi, ali treba nam emotivna moda, koja će nas podstaći da sanjamo, a ne samo još jedna dosadna bež kožna jakna - izjavila je Ana.

Iako je ovom izjavom zadala glavobolju mnogim modnim pratiocima koji obožavaju baš ovaj komad jednostavan za kombinovanje, ona s druge strane ima jedan fetiš, za koji bismo slobodno mogli da kažemo da je - dosadan.

To su "Manolo Blanik" sandale boje kože koje ona nosi gotovo svakodnevno, a od 1994. na svakom pojavljivanju na crvenom tepihu.

A post shared by Sahar (@sahar_fashion) on Mar 11, 2017 at 12:52am PST

Ana ne nosi uvek iste cipele, samo je model isti uz sitne razlike - drugačiji materijal, visina štikle ili širi kaiševi. Ovaj model (na fotografiji ispod) koji Blanik zove AW nije u slobodnoj prodaji.

- Nikada ne komentarišem broj cipela koje neko naručuje, ali Ana uvek voli da njene cipele, kao i sve drugo od garderobe, bude savršeno u bilo koje doba - rekao je Manolo Blanik za "Vog" 2011. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages