Tijana Bogićević pred Eurosong: Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti!

Tijana Bogićević pred Eurosong: Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti!

Autor: | 09/03/2017

0

Predstavnica Srbije na “Evrosongu“ Tijana Bogićević, izabrana od strane urednika Muzičke redakcije RTS-a i tima “Symphonix International”, otkrila je da pripreme za “Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste.

- Još od kad sam bila mala, ‘Pesma Evrovizije’ je bila veliki događaj. Naravno da je velika čast što predstavljam svoju zemlju. Da li se nadam pobedi – da, naravno, ali mi je fokus samo na onome što treba da radim. A to je pevanje. Uspeh je da nas najbolje predstavim, što ću svakako učiniti - istakla je naša predstavnica na druženju sa novinarima, koje je večeras održano u Galeriji RTS-a.

O muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na “Evrosongu“, Bogićevićeva smatra da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju, već u celom svetu.

- Takvo je vreme sada. Bitniji je vizuelni doživljaj, u odnosu na muziku. Scena i kostimi svakako jesu važni, ali ipak, na kraju uvek pobedi najbolja pesma - dodaje Tijana.

Naša predstavnica navodi da ne oseća strah, jer se pevanjem bavi ceo život:

- Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti. Scenski nastup će biti dobar i bitno mi je da je pesma odlično snimljena i da super zvuči. Ostalo – kako bude.

Tijana bi pesmu In Too Deep svrstala u pop žanr, a ističe da joj je bliska i da voli takav stil.

“Bićete zadovoljni”, sa sigurnošću kaže Bogićevićeva.

Javnost je već imala priliku da čuje najavni deo numere, a u subotu će biti predstavljena cela kompozicija. Ovih dana biće objavljen i spot, otkrila je Duška Vučinić, portparolka RTS-a.

Takmičenje za 62. “Pesmu Evrovizije“ biće održano u Kijevu, u Ukrajini.

Polufinala zakazana su za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja, a RTS će direktno prenositi sve tri večeri.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti