One su slavne i bogate i vole da "kradu" tuđe muževe!

One su slavne i bogate i vole da "kradu" tuđe muževe!

Autor: | 09/03/2017

0

Ponekad ljubav ne pita za vreme, mesto i nečiji status veze, a ponekad se neke dame na to jednostavno ne obaziru i uzimaju ono što im srce poželi. Ove poznate dame nisu mogle da odole iskušenju pa su 'ukrale' tuđe muževe, momke i partnere.

Anđelina Džoli

Pre nego što će postati majka šestoro dece i ambasadorka UNICEF-a, Anđelinu Džoli (41) u Holivudu je pratio glas vrlo 'nestašne' devojke. Udavala se tri puta, a njen drugi suprug Bili Bob Tornton (61) ostavio je verenicu zbog duplo mlađe Anđeline.

Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije, kada se Bred Pit (52) zbog nje razveo od Dženifer Aniston (48). Spetljali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit'.

Žizel Bundšen

Brazilska lepotica Žizel Bundšen (36) u braku je sa sportistom Tomom Bredijem (39) s kojim ima dvoje dece. Žizel i Tom upoznali su se dok je on bio u vezi s glumicom Bridžet Mojnahan koju je ostavio zbog manekenke. Priča je dobila neobičan obrt kada su mediji objavili da glumica čeka Bredijevo dete i da ju je on ostavio kada je saznao da je trudna.

Deniz Ričards

Glumica Deniz Ričards (46), bivša supruga Čarlija Šina, upisala se na listu rasturačica brakova kada je 'otela' muža dobroj prijateljici i koleginci Heder Loklir (55).

Te 2006. godine, konzumenti tabloidnih sadržaja s pažnjom su pratili otvoreni medijski rat bivših prijateljica, a kada su se Loklir i Riči Sambora (57) službeno razveli, Deniz se s muzičarem počela pojavljivati u javnosti.

Kloi Kardašijan

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (32) dva puta je otela tuđeg dečka, a oba puta je u pitanju bila njena bliska prijateljica. Kako su pisali američki tabloidi, Kloi se zabavljala s reperom Frenč Montanom, koji je prethodno bio u vezi s njenom prijateljicom, da bi potom istoj prijateljici rasturila vezu s košarkašem Džejmsom Hardenom.

Džulija Roberts

Holivudska glumica upoznala je sadašnjeg supruga, snimatelja Denija Modera (49) za vreme snimanja filma 'The Mexican'. Moder je u to vreme bio oženjen, a Džuliji Roberts (49) to, čini se, nije smetalo.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, znala sam da sam stvorena da tom čoveku budem supruga - rekla je svojevremeno. Nekoliko meseci kasnije, kada se Moder razveo od prve supruge, glumica se udala za snimatelja i rodila mu troje dece.

Britni Spirs

I pevačica Britni Spirs (35) upisala se na listu rasturačica brakova kada se pre nekoliko godina udala za plesača Kevina Federlajna (38) s kojim je dobila dva sina. Njihov brak nije dugo trajao pa je nakon nekog vremena ostala sama sa decom, baš poput igračeve bivše koju je zbog nje ostavio.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Najnovije vesti