Marko Živić o bivšoj supruzi: S Natašom nisam blizak, ali smo ostali prijatelji!

Marko Živić o bivšoj supruzi: S Natašom nisam blizak, ali smo ostali prijatelji!

Autor: | 08/03/2017

0

Poznati glumac Marko Živić priznaje da više nije blizak s bivšom ženom, voditeljkom emisije "Praktična žena" Natašom Pavlović. On ipak ističe da su posle razvoda ostali prijatelji uprkos razlikama koje su ih razdvojile.

Kakvi su vam odnosi s bivšom suprugom?

- Nataša i ja nismo u tako intenzivnim kontaktima, što je sasvim normalno, ali svakako smo u odličnim odnosima bili i ostali. Odnosi se nisu menjali. Uvek su bili dobri i prijateljski.

Ona trenutno uživa u velikoj slavi koju joj je donela emisija "Praktična žena". Gledate li je?
- Ne stižem da gledam, jer inače malo gledam našu televiziju. Drago mi je zbog nje pošto je ta emisija veoma uspešna i gledana.

Nataša Pavlović o borbi za potomstvo: Izgleda da prevelika želja da zatrudnite može da dovede do kontreaefekta

Pre šest godina ste se izborili sa zloćudnim tumorom koji vam je zahvatio delove jednjaka i želuca. Kako ste sada?
- Osećam se dobro. Taman!

Kaže se da umetnici dugo žive.

- Ko to kaže da živimo dugo, da ga izljubim i ručkom ga častim!

Šta pamtite kao najstresniji momenat u karijeri?
- Na pola čuvene predstave "Ne igraj na Engleze", u sali koja je rasprodata mesec dana pre toga, ostao sam bez glasa i morao sam da prekinem izvođenje. Izvinio sam se, publika je to shvatila i prihvatila, ali žal ostaje.

Češće glumite u pozorištu, zašto?

- Svako vreme donosi različite angažmane. Ima dana kada više snimam a manje sam u pozorištu i obrnuto. Neke ponuđene uloge sam odbio jer mi nisu pružale ništa što bi me zanimalo. Sada se radujem seriji "Senke nad Balkanom" u režiji Dragana Bjelogrlića, s kojim sam sarađivao i na "Montevideu". Lepa mi je uloga, lepo je raditi s njim i njegovom ekipom.

Prošla godinaje bila teška zbog brojnih gubitaka dragih glumačkih veličina. Čiji gubitak ste najteže podneli?

- Godina je bila užasna, kako meni privatno, tako i zbog odlaska mojih kolega. Gubitak Marinka Madžgalja sam podneo veoma teško. Jeste sve to deo života, ali... Ostaje nada da je tamo negde mirnije. Jednom mi je Vlastimir Đuza Stoiljković, moj veliki prijatelj i učitelj, rekao: "Na ovoj sceni, na daskama, svako je ostavio trag stopala. Sine, nađi mesto i za svoja. " Đuzo, znam da me gledaš odozgo, ostavio sam. Da znaš. I svi oni su ostavili neizbrisiv trag na scenama i dušama našim.

Legendarne su priče o okupljanjima u bifeima pozorišta. Ima li i dalje takvih druženja?

- Nema ih više toliko, ali je ostalo mnogo anegdota, koje su puno zanimljivije kada se pričaju uz imitiranje kolege. Pozivam publiku da posle predstava svrati do bifea pozorišta. Dešavaju se tu ponekad i neke lepše stvari i energije nego što je bila predstava. Viđamo se onda tamo...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović/Mirko Tabašević

Najnovije vesti