Snežana Savić proslavila 64 rođendan: Previše sam u životu išla srcem i previše sam platila

Snežana Savić proslavila 64 rođendan: Previše sam u životu išla srcem i previše sam platila

Autor: | 07/03/2017

0
Foto: Jelena Jovanov

Srpska glumica Snežana Savić je u krugu porodice proslavila 64. rođendan, a njena majka, koja ima 84 godine, zvala ju je u pola osam ujutru da joj poželi sve najlepše.

- Hvala vam što ste se setili mog rođendana. Zaista mi je drago. Upravo se pakujem i putujem jer imam nastupe. Dan sam provela u iščekivanju događaja, novih nastupa i jagodinskog festivala Dani komedije, koji će se održati sad u martu... Uglavnom razmišljam o poslu - rekla je Snežana Savić za Blic kroz osmeh nakon što su joj čestitali rođendan i otkrila je kako je proslavila ovaj divan dan.

- Mama mi je prva čestitala, ima 84 godine. Neka je živa i zdrava, prva mi je ujutru oko pola 8 čestitala. Kao i svaka majka, to su uobičajene reči i želje.

A na pitanje šta je sebi poželela, kaže:

- Sebi uvek želim da su moji najbliži pored mene i da su srećni i zdravi. Moja deca, unuka, majka, sestra, tetke...

Snežana Savić: Uvek mi je bilo neugodno kad sam snimala lascivne scene

Foto: Mirko Tabašević

 

O tome šta sa 30 godina nije znala, a naučila je poslednjih godina, ističe:

- Ima momenata kada bih nešto uradila pametnije ili drugačije. Bila bih racionalnija. Čovek se rađa sa viškom emocija i senzibiliteta, i to je normalno.

Previše sam u životu išla srcem i previše sam platila. Ne žalim se, dosta sam jaka. Bog me je pogledao što se zdravlja tiče. Naopako bi bilo da mi je sve divno. Bilo bi dosadno da smo svi pametni.

Glumica priznaje da je vrlo emotivna.

- Uvek plačem. Empatična sam, kada vidim nešto što me dirne, tuđa nesreća i briga, lako mi suze krenu, ali mislim da je to svojstveno svim ljudima koji se bave umetnošću.

Oruđe za rad su emocije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Jovanov/Mirko Tabašević
Tagovi: snežana savić

Najnovije vesti