Dakota Džonson uvela restrikcije na "Pedeset nijansi": Uspeh je ogroman, ali moji roditelji to neće gledati

Dakota Džonson uvela restrikcije na "Pedeset nijansi": Uspeh je ogroman, ali moji roditelji to neće gledati

Autor: | 06/03/2017

0


Dakota Džonson kaže da je naterala roditelje da joj obećaju da neće gledati nijedan od filmova iz franšize "Pedeset nijansi".

Ćerka glumice Melani Grifit i glumca Dona Džonsona priznaje da je njenim roditeljima teško pada što nikada neće pogledati nijedan film iz kontroverzne, i za mnoge neprilične filmske trilogije koja joj je donela svetsku slavu i popularnost, ali im je zahvalna što su joj udovoljili.

Dakota Džonson ima vrlo zanimljive i neobične veštine (video)

Na pitanje da li su njeni roditelji gledali neki od filmova Dakota kaže:

- Ne, to se nije desilo niti će se desiti. To im teško pada, interesovanje za filmove je veliko, prijem kod publike je odličan, ali oni jednostavno to neće gledati. Znam da im je teško zbog toga, ali sam tražila da mi obećaju da neće gledati nijedan od filmova i oni to poštuju.

Dakota je posebno zahvalna roditeljima što neće gledati "Pedeset nijansi mračnije" jer je taj film još "neprimereniji" nego što je to bio prvi deo trilogije - "Pedeset nijansi sive".

- U drugom delu seks je definitivno bolji. Moj lik sada bolje zna šta hoće. Ona je samouverenija i bolje razume šta će je još više privući njemu. Njihova veza je snažnija, osećanja su dublja. To i čini seks boljim, zar ne? - zaključuje Dakota, a prenosi "OK Magazine".

Dakota Džonson o svom (filmskom) partneru: Džejmija Dornana mrzim, ali smo u strasnoj vezi

Poslednji, treći deo trilogije - "Pedeset nijansi oslobođeni" sniman je istovremeno kada i "Pedeset nijansi mračnije", pa će Dakoti nedostajati saradnja sa Džejmijem Dornanom i druženje sa njegovom suprugom Amelijom Vorner i njihovim ćerkama Dulsijom i Elvom.

- Džejmi je partner o kakvom sam sanjala, on me je podržavao, i ja sam podržavala njega. Zaista je mnogo tražiti od dvoje ljudi, dvoje glumaca da uđu u tako snažno emotivne situacije pune seksa, ali mislim da mi možemo da se ponosimo onim što smo uradili. On će mi biti prijatelj do kraja života. Obožavam ga, obožavam i njegovu suprugu i njihovu divnu decu. Oni su za mene savršena porodica - rekla je Dakota.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: dakota džonson

Najnovije vesti