Želite liniju kakvu ima Ema Votson? Probajte hokej na travi

Želite liniju kakvu ima Ema Votson? Probajte hokej na travi

Autor: | 05/03/2017

0


Osim vežbi pevanja, glumica Ema Votson, je morala da učvrsti i svoje telo nakon što je pristala da glumi Belu u ekranizaciji Diznijevog klasika "Lepotica i zver". To je postigla uz neobičnu aktivnost, hokej na travi, teretanu i pravilnu ishranu.

Ema je veliki borac za prava žena pa tako i za prihvatanje ženskog tela u svim veličinama i oblicima. Iako nikada nije imala višak kilograma, kaže da je trebalo da sazri da bi prihvatila svoje obline. Sada se ne pridržava nikakve stroge dijete, ali pazi na ishranu. Priznala je da veoma mnogo voli da kuva.

Sada se kaje: Zašto je Ema Votson izgubila ulogu u filmu “La la land”

Ona se trudi da izbegava brzu hranu i namirnice bogate zasićenim masnim kiselinama, šećerom i solju. Nastoji da jede šest malih obroka dnevno, ali priznaje da joj je teško da se pridržava tog pravila kada je na višemesečnim snimanjima. Najčešće jede obroke bogate svežim povrćem i mesom bez masti. Priznaje da ima dane kada uživa u čokoladi, testenini i pecivu, ali najčešće jede obroke koji sadrže uravnotežene količine proteina, ugljenih hidrata i vlakana. Kadasebi ne priušti slatkiše, a žudi za nečim slatkim, pojede suvo ili sveže voće ili orašaste plodove.

Ema kaže da nije jedna od onih žena koje misle da utrenirano telo nije ženstveno, i priznaje da se oseća najljepše nakon utakmice hokeja na travi koji obožava. Uz hokej, glumica voli i planinarenje, plivanje i trčanje na otvorenom, a kaže da su joj omiljeni upravo oni sportovi nakon kojih se pošteno oznoji. Pre snimanja filma "Lepotica i zver", Ema je išla pet dana u nedeljno u teretanu i vežbala po 90 minuta.

Ema Votson: Belu iz “Lepotice i zveri” želim da ovekovečim kao ženu za primer

U teretani je kombinovala kardio vežbe s vežbama snage i pilatesom koji veoma voli jer kaže da joj jača snagu i daje izdužene mišiće. Ema priznaje da u teretani voli da trči sprint na traci jer tako troši veliki broj kalorija, a tegove diže jer joj takve vežbe pomažu da ubrza metabolizam. Lepa glumica voli da naglasi da vežba da bi se osećala dobro i svesna je da je važno da se hrani zdravo i da vežba, ali i da sebi povremeno priušti stvari koje voli, kao što je kockica čokolade.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: ema votson lepota