Emotivnom porukom Brankica Sebastijanović se oprostila od ekipe serije "Sinđelići" (video)

Emotivnom porukom Brankica Sebastijanović se oprostila od ekipe serije "Sinđelići" (video)

Autor: | 04/03/2017

0

Brankica Sebastijanović se emotivnom porukom na Instagramu oprostila od ekipe serije "Sinđelići" u kojoj tumači lik Eve, pomalo brzoplete tinejdžerke koja odaje utisak da ne misli baš uvek svojom glavom.

Za Brankicu je, kako sama navodi, ova uloga od posebnog značaja jer joj je to prvi glumački angažman.

Brankica Sebastijanović: Džabe mi i karijera i ostvarenja, ako to nemam s kim da delim

- Moj poslednji kadar u seriji "Sinđelići"! Ekipo, porodico, hvala! Ovaj četvorogodisnji maraton, trening, škola se završila. Hvala za sazrevanje, čeličenje, učenje, radovanje! Moj prvi profesionalni projekat u životu. Moja prva uloga. Gotovooooo! Ja krug zatvaram. Hvala vam što smo se zajedno smejali, plakali, svađali, nervirali, filozofirali. Hvala vam što smo postali prijatelji! Živeli! Hopa! - napisala je Brankcica kao komentar na video snimak koji je objavila.

I pored mnogobrojnih poslovnih angažmana koje je dobila proteklih nekoliko godina, Brankica je odlučila da nakon završetka osnovnih studija upiše i master iz oblasti glume na Fakultetu dramskih umetnosti.

Brankica Sebastijanović: Zonu kroz život vodi srce

- Privodim kraju master studije, tačnije ostalo mi je još samo da spremim završni rad iz glume, pa se nadam da ću sve završiti do aprila. Ipak, sebe za sada ne vidim kao predavača ili asistenta na fakultetu. Mada, možda se i to desi u nekoj daljoj budućnosti - rekla je Brankica nedavno za magazin "Hello!".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti