Džek Sperou se vraća: Da li ste se pitali kako izgleda Džoni Dep sa 20 godina manje? (video)

Džek Sperou se vraća: Da li ste se pitali kako izgleda Džoni Dep sa 20 godina manje? (video)

Autor: | 03/03/2017

0

Dizni nas je počastio novim, odnosno prvim pravim foršpanom za peti nastavak sage o piratima, 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'. I za razliku od svih dosadašnjih videa, ovaj put smo dobili priliku da se nagledamo Džonija Depa, odnosno njegovog sada već legendarnog lika, kapetana Džeka Speroua.

A po prvi put smo dobili i uvid u to kako je kapetan Sperou izgledao u mlađim danima. Kompjuterska tehnologija je stvarno napravila velike korake od početka ove sage, još 2003. godine.

Mada je pre bilo naznačeno je da će se ovaj put suludi kapetan Džek boriti protiv zloglasnog kapetana Salazara (Havier Bardem), koji je posle izlaska iz Bermudskog trougla odlučio da pobije sve gusare, kako se čini iz novog, tj. prvog foršpana, to nije bilo u potpunosti tačno. Sudeći prema onome što smo sad videli, Džek se ovaj put bori protiv nekoga koga je on sam ostavio u nezodnoj situaciji.

U petom filmu Džoni Dep, Džefri Raš i Orlando Blum opet nastupaju kao kapetan Džek Sperou, kapetan Barbosa i Vil Tarner, a pridružiće im se Havier Bardem, koga možete da vidite i u foršpanu. Njima podršku daju mlade snage, Brenton Tvejts i Kaja Skodelario. Tvejtes je preuzeo ulogu Henrija, sina Vila Tarnera, dok je jedina ženska uloga pripala Kaji, koja je uskočila umesto Kire Najtli (ili možda nije, što će još biti otkriveno), prenosi 24sata.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/getty