Maja Odžaklijevska: Ja sam kao evergrin ostala da živim u narodu i to mi je sasvim dovoljno

Maja Odžaklijevska: Ja sam kao evergrin ostala da živim u narodu i to mi je sasvim dovoljno

Autor: | 02/03/2017

0

Pevačica raskošnog glasa Maja Odžaklijevska pre osam godina odlučila je da stavi tačku na karijeru i uživa u zasluženoj penziji, svojim ćerkama Tei i Andrei, a nešto kasnije unuku Luki kome je danas u potpunosti posvećena.

Pevačica je u jednoj emisiji pričala o razlozima zbog koji više nije deo muzičke scene i šta misli o današnjoj estradi.

Maja Odžaklijevska: Moj unuk je dobio autizam posle MMR vakcine

- Ništa mi nije interesantno više, malo sam se umorila, iskreno. Godine i godine rada... Bez obzira na to što nisam prisutna u produkcionom smislu, ja sam kao evergrin ostala da živim u narodu, što je mene sasvim zadovoljilo, s obzirom na to da je tržište preplavljeno onim što se meni ne dopada. Trudim se, pravim kompromise, ali to, očigledno, nije bilo dovoljno  - rekla je Maja gostujući u jutarnjem programu televizije "Pink", a prenosi Blic.

Maja je ispričala da i dalje postoje nekoliko kvalitetnih izvođača na domaćoj pop sceni, ali da oni više nisu interesantni publici.

- Ima tu devojaka koje dobro rade svoj posao, međutim, nema interesovanja publike za takvom vrstom muzike. To je nestalo. Sada je aktuelna muzika koja ne prija mom uhu, mom vaspitanju, mojim muzičkim merilima - rekla je Odžaklijevska.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!