Bilo je krajnje vreme, Gvinet Paltrou najzad napravila selfi sa dečkom!

Bilo je krajnje vreme, Gvinet Paltrou najzad napravila selfi sa dečkom!

Autor: | 02/03/2017

0

Glumica Gvinet Paltrou, koja je sve popularnija i kao pravi guru životnog stila, postavila je na Instagram selfi sa svojim momkom Bredom Falčukom, uz slatku rođendanski poruku za njega.

- Srećan rođendan, daso - napisala je Gvinet uz mutnu, ali i dalje neodoljivu, fotografiju njih dvoje.

Happy birthday, handsome

Објава коју дели Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) дана 1. Мар 2017. у 5:55 PST

Gvinet i Bred su se upoznali još 2010 kada su sarađivali na jednoj Foksovoj seriji, ali su u romansu uplovili 2014, ali od tada nisu želeli da o svojoj vezi previše govore za medije. Za Dan zahvalnosti, Falčuk je napravio kolaž fotografija koji je Gvinet šerovala, a kojom su se zahvalili svim posebnim ljudima u njihovim životima.

Sad je zvanično: Ovo je novi dečko Gvinet Paltrou

- Neizmerno sam zahvalna zbog svih ljudi koji su na slici, a i onih koji se na njoj nisu našli, a koji su u moj život uneli ljubav i radost svim srcem - poručila je Paltrou, a pri tome je tagovala Falčuka, majku Blajt Denner, nekoliko bliskih prijatelja i bivšeg supruga Krisa Martina.

Od kada su Gvinet i Kris  završili svoju romansu 2014, ona je ostala i dalje izuzetno bliska s njim, ocem svoje dece Epl Martina (12) i Mozesa Martina (10). Kada je radila intervu za februarsko izdanje InStyle magazina, Gvinet je objasnila svoju sposobnost da ostane u prijateljskim odnosima s bivšima.

Gvinet Paltrou ne skriva vezu sa Bredom Falčukom

- On je u mojoj kući svakodnevno. Svako od nas ima svoj život, ali u isto vreme imamo i svoju porodicu, svoj porodični život - rekla je ona.

- I danas bi Kris primio metak za mene ako zatreba, iako nisam više njegova žena - napomenula je - Mislim da smo nas dvoje zaista dali svoj pozitivan doprinos kulturi razvoda i odnosa nakon njega.

Gvinet Paltrou i Kris Martin su se razveli, ali i dalje žive zajedno?

A šta to čini njenu sadašnju vezu sa Bredom tako dobrom? Možda zbog činjenice da i on, baš kao i ona, još uvek deli nekonvencijalnu privrženost i vezu sa svojom bivšom, Suzen Bukinik, sa kojom ima dvoje dece.

- Bred ima svoju verziju toga, on ima porodicu koju ne čini par, ali je ipak porodica - otkrila je Gvinet.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: gvinet paltrou

Pročitajte još

Najnovije vesti