Otvoren poziv: Advokati tragaju za "tajnom" decom Dejvida Bouvija

Otvoren poziv: Advokati tragaju za "tajnom" decom Dejvida Bouvija

Autor: | 28/02/2017

0

Advokatski tim pozvao je svu decu rođenu iz tajnih veza Dejvida Bouvija da istupe u javnost i zatraže svoj deo od 80 miliona funti, kolika je zaostavština pokojnog pevača.

Ovaj poziv advokati koji upravljaju novcem koji je ostao iza Bouvija uputili su svima koji veruju da im je on otac.

Dejvid Bouvi je svojevremeno izjavio da je bio "neverovatno promiskuitetan" i da je imao seksualne odnose sa velikim brojem žena tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Dejvid Bouvi nije planirao da spot za pesmu “Lazarus” bude njegov oproštaj od sveta i publike?

Njegov čuveni i neobuzdani seksualni život ostavio je tako mogućnost da je on otac i velikog broja dece iz tajnih veza, koji svoje pravo na nasledstvo moraju da zatraže do 4. maja ove godine, piše britanski tabloid "The Sun".

Poziv je objavljen i u visokotiražnom "Tajmsu", pa je moguće da će se na njega javiti i Bouvijevi saradnici i muzičari kojima je on ostao dužan.

Dejvid Bouvi ima dvoje dece za koje se pouzdano zna da su njegova - po jedno sa svakom od dve supruge.

Aleksandrija Zara Džouns ima 16 godina, i nju je Bouvi dobio u braku s Iman, a 45-godišnjeg sina Dankana Džounsa, poznatog i kao Zouvi Bouvi, dobio je u prvom braku s Endži Bouvi.

Dejvid Bouvi je trebalo da glumi Gandalfa?

Među poznatim ženama sa kojima je Bouvi imao romansu sa Elizabet Tejlor i Suzan Sarandon.

U svojim memoarima, Bouvijeva prva supruga Endži tvrdi da je Dejvid Bouvi bio i u tajnoj vezi sa Mikom Džegerom i sa njegovom tadašnjom suprugom Bjankom.

Među bouvijevim ljubavnicama bile su i pevačica Merijen Fejtful, majka gitariste Sleša i udovica Čarlija Čaplina, Una O'Nil.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: dejvid bouvi