Ko je kriv za fijasko: Osveta Leonarda Dikaprija na dodeli Oskara?

Ko je kriv za fijasko: Osveta Leonarda Dikaprija na dodeli Oskara?

Autor: | 28/02/2017

0

Još uvek se ne smiruju strasti nakon katastrofe na 89. dodeli Oskara koja će biti upamćena po nesvakidašnjoj grešci kada su Voren Biti i Fej Danavej proglasili pogrešnog dobitnika u kategoriji za najbolji film.

Sada se na društvenim mrežama pojavila "teorija zavere" po kojoj je glavni krivac za to Leonardo Dikaprio.

Glumački par Biti i Danavej imali su čast da proglase dobitnika Oskara za najbolji film, ali čim je glumac otvorio kovertu, po njegovom izrazu lica videlo se da nešto nije u redu. Danavej je zatim preuzela kontrolu i jednostavno pročitala deo onoga što je pisalo na papiru La La Land. I kada je već cela ekipa filma izašla da primi nagradu ispostavilo se da je došlo do greške i da je najbolji film je zapravo Moonlight. Voren je posle cele zbrke objasnio da je u koverti zatekao papir na kojem je pisalo: `Ema Stoun – La La Land` i da je odmah shvatio da je greška.

Tamni Oskar: Pogledajte kako su Ema Stoun i Rajan Gosling reagovali nakon katastrofe (video)


Odgovor "ko je kriv?" internet zajednica, umesto u organizaciji i ljudima zaduženim da uruče koverat prezenterima, pronašla je u Leonardu Dikapriju. Oni ga "optužuju" da je zamenio koverte kako bi se osvetio Akademiji što je zanemarivala njegov trud sve ove godine, jer je tek prošle godine dobio Oskara.

Naime, Leo je pre "incidenta" proglasio dobitnicu nagrade za najbolju glumicu Emu Stoun i, kako kažu, poslednji je imao u rukama koverat pre Vorene Bitija. Sada se spekuliše kako je namerno podmetnuo drugi koveret.

Međutim, Ema je nakon završetaka dodele prokomentarisala da joj nije jasno kako je došlo do zabune zato što je ona svoju kovertu imala u rukama. Već ovim ove optužbe Dikaprija padajau u vodu.

Kao god da je kriv, ovaj neslavan momenat dodele 89. Oskara ostaće upamćen u istoriji ove prestižne večeri.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Pročitajte još