Čeka ih Vulverinova osveta: Tabloidi pokušali da razvedu Hjua Džekmena

Čeka ih Vulverinova osveta: Tabloidi pokušali da razvedu Hjua Džekmena

Autor: | 28/02/2017

0

Jedan od najstabilnijih brakova u svetu poznatih, 20 godina duga ljubav Hjua Džekmena i Debore Li Furnes koja se često uzima kao podsetnik da slavni ne moraju obavezno da žive turbulentne živote pune prevara i intriga, našao se na udaru australijskog magazina "Woman's Day".

Ovaj list je, ispostavilo se, ničim izazvan, objavio da Hju i Debora žive odvojeno, a kao "dokazi" izneti su neki zaista neozbiljni zaključci novinara tog magazina.

Hju je, naravno, vrlo oštro i u najkraćem mogućem vremenu, opovrgao te tvrdnje.

Supruga Hju Džekmena se skinula u kupaći i pokazala šta znači prava ljubav (foto)

Prethodno je objavljeno da je njegov brak sa Deborom "doživeo krah" i da njih dvoje ne žive više zajedno. Međutim, Hju je sve to porekao jasno i glasno:

- Ova priča je 100 odsto fabrikovana.

Čitava izmišljotina potekla je od neimenovanog izvora magazina "Woman's Day" koji je, prilično patetično, tvrdio:

- Nestale su iskre u njihovom braku. Mnogo su vremena proveli razdvojeni u poslednjih pet meseci, i izgleda da ni njemu ni njoj to ne smeta.

Na to je magazin dodao i da Hju Džekmen u poslednjih nekoliko meseci "više pridaje pažnju mlađim ljudima", uključujući tu i glumca Zeka Efrona, sa kojim je Hju nedavno završio snimanje filma "The Greatest Showman" i sa kojim se, između ostalog i zbog toga, mnogo družio, piše "The Sun".

Međutim, kao najbizarniji "dokaz" da nešto nije u redu sa brakom Hjua Džekmena su - njegove fotografije na Instagramu.

Hju Džekmen otvorio srce i otkrio da ga je majka napustila kad je bio mali

"Woman's Day" je zaključio da u poslednjih nekoliko meseci Hju ne objavljuje onoliko fotografija svoje supruge kao ranije.

- Ovih dana njegov Instagram nalog je prepun selfija iz teretane, i fotografija i video klipova koji promovišu njegove filmove - zaključuje "Woman's Day".

Drugi izvor tog magazina komentarisao je sve to i "objasnio" da zvezda filmova o Vulverinu, iako je Debora potpuno uverena da je sa njihovim brakom sve u redu, "prolazi kroz tešku krizu srednjih godina".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Hju Džekmen