Anđelina je ostala potpuno sama, Holivud joj je okrenuo leđa jer je protiv Breda "igrala prljavo"

Anđelina je ostala potpuno sama, Holivud joj je okrenuo leđa jer je protiv Breda "igrala prljavo"

Autor: | 28/02/2017

0

Ono što se činilo kao ogorčena borba jedne majke da zaštiti svoju porodicu od nasilnog oca izgleda da je u slučaju Anđeline Džoli poprimilo sasvim drugačiji tok.

Iako je ubedila sud da bi zbog ponašanja Breda Pita ona trebalo da dobije starateljstvo nad njihovo šestoro dece, javnost, i što je za Anđelinu još pogubnije, koleginicce i kolege iz sveta filma, okrenuli su joj leđa, pa je prema nekim izveštajima ona sada gotovo sasvim sama.

Anđelina Džoli menja priču: Bred će zauvek biti deo naše porodice (video)

Prema pisanju sajta "Radar Online", Anđelina je svojim ponašanjem tokom borbe za starateljstvo pokazala lice koje se nije dopalo glumcima u Holivudu.

Ovaj portal izveštava da je tokom brakorazvodne parnice, kako se navodi, "Anđelina igrala prljavo", i da je protiv Breda vodila vrlo smišljenu i nekorektnu kampanju.

Dokaz za to je, navodi "Radar Online", neskrivena podrška Bredu Pitu koju su prilikom nedavne dodele Zlatnih globusa pokazali glumci, ali i glumice, iako je bilo očekivano da ga svi osude zbog nasilja u porodici.

Podsećanja radi, Bred se pojavio veoma dobro raspoložen u ulozi prezentera, a od koleginica i kolega je dobio neočekivano glasne ovacije.

Dugogodišnje prijateljstvo preraslo u “nešto više”: Anđelina Džoli ima novog dečka?

S druge strane, Anđelinu je zadesila potpuno drugačija sudbina jer je od nekada izuzetno dobro plaćene glumice, koja je za ulogu dobijala i fantastičnih 20 miliona dolara, sada došla u situaciju da je, kako se to kaže - nigde nema.

Izuzetak je film "Prvo su ubili moga oca" i njegova promocija u Kambodži, ali je sve to ostalo u senci pomalo bizarnih kulinarskih igrarija Anđeline Džoli.

Ona je trebalo je da igra u rimejku krimi klasika "Ubistvo u Orijent ekspresu", ali su joj se producenti naprasno samo zahvalili na saradnji, uz objašnjenje da Anđelina nije mogla da se složi s njima oko scenarija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images